Uzkosť a strach

Príspevok v téme: Uzkosť a strach
ahoj000

Ahoj,neviem kde zacat,ale asi zacnem najprv tym ze mam neustale uskosti a stach z nicoho nic,uz nemozem zit.je mi zle ,trpim socialnou fobiou a kompulzivno obsesivnou poruchou a nejem ziadne tabletky,na socialnu fobiu som uzivala cipralex ale visadila som ho ,lebo som si povedala ze chcem normalne zit,ale to bola asi chyba teraz mam viac fobii a je my horsie,je to taky pocit beznadeje ,strachu,zlosti,neda sa to opisat a co je este horsie moj partner my vobec nepomaha este my to stazuje,sa my stale cuduje co som taka a ja mu stale rozpravam ze ma to velmi mrzi ale ja proste nemozem byt ina,viem a uvedomujem si to ..a to je horsie ze ti co trpia tou kompulzivno o.poruchou maju vyzsie IQ a v mojom pripade to je pravda,niekedy proste viem viac a lepsie riesit situacie a akokeby som predvidala a najhorsie je na tom to ze musim robyt to co nechcem..je to strasneee,naozaj neviem ci niekto existuje taky co trpi ako ja ,ale ja uz nevladzem,nemamsa na nikoho obratit aby my pomohol,som ako v zacarovanom kruhu ,ani s ludmi nemozem rozpravat,nemam kamaratov,a este v dnesnej dobe aky su ludia tak my je velmi zlee..keby to naozaj niekto mal tak ako ja tak vie o com hovorim..radsej sediet vo vezeni ako takto mat vezenie vo vlastnom tele..ludia prosim poradte ,pomozte ..neviem co mam robyt,niekedy mam chut to nejak ukoncit to trapenie..:(

ahoj000

Ja mam problem rozpravat ,pozerat sa na ludi normalne ,trasiem sa ,nemozem vislovit ani slovko z ust,podlamuju sa my nohy..je to ako vezenie,nemozem sa z toho dostat..neviem ako.e stek tomu OCD ,este to my chybalo tak malo k tomu fakt..ked som bola u psychologicky tak sa zomna smiala ze co som to za cloveka..to este my zhorsila.existuje taky clovek co ta pochopi ,poradi,pomoze v dnesnej dobe?asi ten kto to nezazije nevie co to je.ale viete co je zvlastne?neviem ci to k tomu patri k tym porucham ale ja mam stale nestasie v zivote,skoro stale.uz 2 skoly som ukoncila ,ale tak ze ucitelky ma nechceli aby som do skoly chodila a ziaci boli v pohode este nechapali a nevideli take nieco aby ucitelky takto sa spikli proti cloveku ,co bol len tichsi ale inak normalny..a v robote uz nehovorim..nieze by som bola ja taka nejaka mimo,sak normalne som si robyla svoju pracu,mohla by som napisat knihu o mojom zivote..nech vsetci vidia aky su dnesny ludia zly..este som nestretla verte alebo nie dobreho cloveka,myslim tych co som stretla..kazdy ked vidi ze si nejaka placha a sa bojis alebo si tichsi to vyuzije proti tebe..uz my to lezie na nervy vsade stretavam nespravnych ludi,preco prave JA!verte alebo nie ale je to tak..

Uzkostliva

Neskušala. Ty si tam už bola ? Ake to tam je?Neviem či by to tam pochopili, či sa s tym už stretli. Hlavu mam v poriadku, depky nemam, len tie nohy. Mam v nich napatie a nevydržim dlho stat a tam nutia ludi pracovat a byt aktivny. Bližšie by som mala Zalužie.

Boltonka

Ked budes pracovat na terapii sa ti polepsi najprv psychicky a potom na to by sa malo zlepsit po fyzickej stranke.

Uzkostliva

Boltonka ja by som aj išla tej psychologičke, lenže ja mam problem chodit. Trasu sa mi nohy, mam nestabilitu nôch, neverim si a to ma veľmi ovplyvnuje,musim chodit autom, alebo na bicykli a u nas v meste neni psychologička. Mam to psychosomaticke.Uzkost je dole pankreas, teda mi aj tažko travi, vlastne keď chcem chodit, nemôžem sa najest a keď sa najem nemôžem chodit. Neviem ako by mi v tomto psychologička pomohla. Je to na figu, takže budťe radi, že sa môžete pohybovat. Ani lekári to nechapu.:-(w

ahoj000

ahojte,dakujem za rady vsetkym,ku homeopatikovy som rozmyslala ist ale neviem ci to nije slabe na moje problemy..

MATOS

Ahoj. :)
No, ja mám OCD tiež. Máš pravdu, boli obdobia, keď bolo fakt dosť. Ani si nepamätám nejaké pohodové prázdniny alebo oddych za posledné roky. Nie je to dávno, čo som navštívil psychiatričku. Dostal som Serlift. Stále mám problémy a niekedy sa pýtam sám seba, či to vôbec pomáha. Potom si ale spomeniem, aké to bývalo a vravím si, že to zrejme stálo zato. Ja som mal fóbie tiež, ale mám pocit, že to bolo skôr z OCD. Skús možno inú psychiatričku. Každopádne Ti prajem veľa šťastia, som si istý, že bude lepšie. :)

Boltonka

Uzkostliva- dikičko za kontakt určite to skúsim. A pre teba rada ked nechodiš psychologovi vyskušaj,ja chodím niesom uplne zdrava z toho ale pomáha to,ty by si sa podla mna v rukách dobreho psychologa z toho dostala.ja som tiež pred tým tvrdila, že o čom to je sedieť tam a rozprávať ale niektorí psychologovia nemajú záujem a potom to aj tak vyzerá. na terapii by sa malo pracovať.Nielen aby doktorka sedela a počúvala a rozmýšlala nad tým čo bude cez den variť.Keby si chcela aj ty kontakt mám ale v BA

Uzkostliva

Boltonka, o dost lepšie. Aspoň viem, čo mi je, lebo ja už som si namyšlala, že mam rakovinu. Ja mam uzkost o seba a svojich blizkych po zlej prihode som sa začala bat. Vola sa Alena Mydlova, t.č. 0905 46 12 12. Volaj po 20h.Kura stoji 20€.Musiš sa objednat, čaka sa aj mesiac,musiš ratat s tym, že sa to zo začiatku môže zhoršit, ale to znamena, že liečba zabrala. Každemu dava niečo ine, podľa priznakov a celkoveho zdravotneho stavu. Ani ja nemôžem antibiotika na moč.cesty, lebo mam hned uzkost, ona ti zniči aj zapaly v tele.Ak chceš skus.

Boltonka

Uzkostliva- prosim ťa nemohla by si mi dať kontakt na tu homeopatičku v Nitre?

O kolko si na tom lepšie pri tych liekoch?A názov toho lieku?