Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klamanie

Príspevok v téme: Klamanie
SOmarnieNavz

Od prvej chvile co sa poznam z partnerkou mi klame v malickostiach ale aj v dolezitych veciach,este aj v case ked sme este neboli vo vztahu oficialne,najhorsie natom bolo ze tie najhorsie klamstva co najviac boleli boli v spojitosti s inymi muzmi ci jej ex,ked som jej naznacil sluzne rozmumnou konverzaciou ze mi to vadi a mohla by s tym prestat slubila mi ze to spravi,ale opak bol pravdou stalo sa to poza moj chrbat,neoklamala ma raz ci dva razi ale no proste nespocetne vela krat,tu chybu si nenapravila do dnesnych dni ani po 2 a pol rocnom vztahu ,mozno obmedzila scasti niekedy bolo lepsie obdobie niekedy horsie ale neprestala s tym a odomna stale vyzaduje aby som jej bezhranicne 100 % veril a ked to nerobim ja som ten zly,hoci som od zaciatku vztahu nic co by bolo proti nej ci vztahu urobil,ona mi sla prva do emailou tajne(sliedila proste)namiesto toho aby sa ma uprimne nane spytala,to site s telefonom ,kutranie po veciach a pod.,stale vini zo zlych vztahou v nasom vztahu iba mna pretoze jej nedokazem verit,ale kto by veril cloveku ktory to nespocetne vela krat oklamal a vela krat to velmi bolelo az prilis velmi,jednoducho sa len chranim a tych prikladov by bolo ovela viac,ale nato tento prispevok nestaci a najhorsie je ze nic nikdy neriesi somnou,nezveruje sa mi a pod.,ide to riesit z mamou ci kamoskami alebo sesterkou co su vysoko neobjektivny ludia a za vsetko stale vini mna v nasom vztahu,ked jej posledne sesterka dohadzovala dakeho kamosa cez FB ja som bol ten zly lebo som iba nepochopil zart,len mne to proste neprislo ako smiesne a ked som mozno aj scasti nato reagoval neprimerane v tom vyzname ze nedoverujem priatelke do velkej mieri som ja z jej strany a rodiny zly,sebec,tyran,despota,ziarlivec blazon,nechapem srandu nedavam jej slobodu a som obvinovany zo vsetkeho mozneho,viac krat som sa s nou chcel rozist ale ma uprosila ze je chora trpi depresiou stredne tazskou asi ze sa zabije a bude to moja vina a pod...po posledneom incidente sme sa pohadali jej mama mi nadala a rozisli,myslim si ze aj ked je to tazke lebo ju mam rad bude to asi najlepsie.

dalsi

somarnienavz
Včera 15:21

vidis, mas vzor spravania sa, ktory funguje s nou. Tak bud toto, alebo dovi dopo... Ale predpokladam, ze ta ma prekuknuteho, takze tu to uz fungovat nemusi.

somarnienavz

Pre: dalsi Praveze jediny pri kom sa jej zatial vsetko prepieklo som iba ja,praveze jej ex hlavne ten prvy najvacsi ju nicil ako psa,tam si nedovolila nic lebo vedela ze by odplata bola minimalne 2 krat taka,ale nejako nikdy nanho nespomina v zlom.

somarnienavz

Pre: Suffer Tebe sa aspon priznala hned na zaciatku to je polahcujuca okolnost aj na sude,ale ja som vzdy vsetko musel zistit sam,ci nahodne ci vypozorovanim,zlym pocitom alebo proste sem tam kontrolou,jednu jedinu vec sa mi v zivote sama od seba nepriznala.

dalsi

uz nikdy jej nebudes verit a bude to len horsie. Taku osobu je najlepsie drzat si od tela a vyhrazky si nevsimaj. To je jej problem. Aj ked ju milujes, prekonaj to. Nezmeni sa a ty sa budes trapit. Cim dalej, tym viac by si bol nestastny. Taky clovek naslubuje, chvilku seka dobrotu a potom si robi po svojom. Ved preco byj aj nie, ked doteraz kazdeho ukvokala.

Ak by to mala byt zivotna partnerka, tak na taku sa musis vediet spolahnut. Takejto vsak nemozes verit ani dobry den...

michalmmm

Ak niekto oklame raz, da sa mu odpustit, ak 2.-krat, tak tiez, ale ak to robi opakovane a stale, co ja viem? Minimalne verit a doverovat takemu clovekovi, ktory ma uz milionkrat oklamal, by som uz nedokazal a nedokazal by som ho ani brat vazne, kazda komunikacia s nim by zo mna vyciciavala energiu a snazil by som sa viac komunikovat s inymi ludmi, s takymi, ktori neklamu, s rodicmi, s kamosmi, len nie s nou, lebo taky clovek sa uz asi nezmeni a s klamstvami neprestane, az by to nakoniec vyustilo do rozchodu. No vztahy su zlozite, tazko je niekomu v tejto oblasti radit.

Suffer

Ja mam podobnu priatelku, a mne sa priznala este v zaciatkoch ze nedokaze mat vztah len s jednym muzom. Proste nepochopitelne nedokaze byt verna aj ked miluje, tiez ma sklony k samovrazde, reze sa, ma rada bolest. Neviem preco je taka porucha.

somarnienavz

Pre:Agnes998 Praveze som nevedel,spoznal som ju cez net a tam sa javila ako idealna partnerka,mala rovnake nazory ako ja resp.skoro vo vsetkom somnou suhlasila az neskor som zacal gulat ocami ze reci a realita je dost odlisna,zo zaciatku tak ako teraz som ju aj lutoval ze je chora a myslel som ze sa zmeni.

Agnes998

A nenechaj sa psychicky vydierat nejakou samovrazdou, to su typicke manipulatorske a psychopaticke znaky, prave taki ludia co sa samovrazdou vyhrazaju aby ich partner neopustil ju nikdy nespravia, lebo sa maju az moc radi. Neviem, ci aj jej depresia nie je manipulativny tlak na teba, osoba ktora ma naozaj depresiu sa nesprava ako ona, radodajka co ma rada muzov a klame. Ja som mala v 17 prveho chlapca, bol to manipulator, vtedy som to este nevedela, tiez som sa s nim chcela rozist a vyhrazal sa mi samovrazdou, sprvoti som sa bala ze to naozaj urobi a tak som s nim ostala. Rozisla som sa s nim po 3 rokoch, ked som konecne pochopila co je zac, tiez ma stale len klamal a vo vsetkom. Zase sa vyhrazal samovrazdou, tak som mu povedala tak sa zabi, aspon bude na svete o jedneho blbca menej a urobis tym sluzbu spolocnosti. Nic nepovedal, len blbo pozeral. Doliezal za mnou este mesiace a zije stastne dodnes.

Agnes998

Mozno je to tazke, ale nie nemozne, je tolko dobrych a vernych zien co neklamu, tak preco si si vybral prave taku mrchu hoci si od zaciatku vedel co je zac

Somarnienavz

Pre:Leon Nie je v Tom sex to by som inak riesil mozno slabost posledne dlhsie obdobie mam vazne zdr.problemi ale ja ju mam proste rad a preto som ju myslim si hlavne neopustil a mozno stale cakam a myslim si ze to bude lepsie asi som aj naivny neviem,dal som do toho vztahu vsetko aj na ukor mojho zle ho zdravotneho vZtahu a preto je to tazke