Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klamanie

Príspevok v téme: Klamanie
SOmarnieNavz

Od prvej chvile co sa poznam z partnerkou mi klame v malickostiach ale aj v dolezitych veciach,este aj v case ked sme este neboli vo vztahu oficialne,najhorsie natom bolo ze tie najhorsie klamstva co najviac boleli boli v spojitosti s inymi muzmi ci jej ex,ked som jej naznacil sluzne rozmumnou konverzaciou ze mi to vadi a mohla by s tym prestat slubila mi ze to spravi,ale opak bol pravdou stalo sa to poza moj chrbat,neoklamala ma raz ci dva razi ale no proste nespocetne vela krat,tu chybu si nenapravila do dnesnych dni ani po 2 a pol rocnom vztahu ,mozno obmedzila scasti niekedy bolo lepsie obdobie niekedy horsie ale neprestala s tym a odomna stale vyzaduje aby som jej bezhranicne 100 % veril a ked to nerobim ja som ten zly,hoci som od zaciatku vztahu nic co by bolo proti nej ci vztahu urobil,ona mi sla prva do emailou tajne(sliedila proste)namiesto toho aby sa ma uprimne nane spytala,to site s telefonom ,kutranie po veciach a pod.,stale vini zo zlych vztahou v nasom vztahu iba mna pretoze jej nedokazem verit,ale kto by veril cloveku ktory to nespocetne vela krat oklamal a vela krat to velmi bolelo az prilis velmi,jednoducho sa len chranim a tych prikladov by bolo ovela viac,ale nato tento prispevok nestaci a najhorsie je ze nic nikdy neriesi somnou,nezveruje sa mi a pod.,ide to riesit z mamou ci kamoskami alebo sesterkou co su vysoko neobjektivny ludia a za vsetko stale vini mna v nasom vztahu,ked jej posledne sesterka dohadzovala dakeho kamosa cez FB ja som bol ten zly lebo som iba nepochopil zart,len mne to proste neprislo ako smiesne a ked som mozno aj scasti nato reagoval neprimerane v tom vyzname ze nedoverujem priatelke do velkej mieri som ja z jej strany a rodiny zly,sebec,tyran,despota,ziarlivec blazon,nechapem srandu nedavam jej slobodu a som obvinovany zo vsetkeho mozneho,viac krat som sa s nou chcel rozist ale ma uprosila ze je chora trpi depresiou stredne tazskou asi ze sa zabije a bude to moja vina a pod...po posledneom incidente sme sa pohadali jej mama mi nadala a rozisli,myslim si ze aj ked je to tazke lebo ju mam rad bude to asi najlepsie.

disimo11

somarnienavzd Bez urazky,kasli nanu a najdi si v poho babu,ona ta vyuziva to je jasne a ty jej to dovolis,myslim ze ona ta dobre pozna zistila aky si a zneuziva to proti tebe len pre seba,podla toho co pises si normalny muz skor ci neskor si najdes zenu k sebe a budete OK a ona bude iba minulost musis ist dalej hlavu hore svet je kasny si asi este mlady a netrap sa za nieco zaco sa neoplati.

DUbii k

somarnienavz Klamar sa nikdy nezmeni,ten vzdy ostane klamarom samozrejme lebo keby sa chcel zmenit uz to davno urobi a ty to pocitis ako prvy lebo vo vztahu sa proste neklame,nici do doveru a to je zaklad a proste klamarovi sa neda verit,nechcem sa do toho velmi starat lebo nie som v tvojej kozi ale jedno je iste ze s nou budes vzdy nestastny, ved kto vie kedy klame a kedy nie? a isto svojimi klamstvami zakryva nieco lebo naco by inak klamala.A je dobre ze skutocny dovod jej klamstiev ani nevies mozno tusis neviem,ale bol by si sa este viac trapil ako doteraz.Samozrejme ti bude tvrdit ako vsetci klamari ,ze to je pre lasku alebo aby ti neublizila ine keci ...,ale v skutocnosti ti klame lebo chce a robi to iba pre seba a pre svoj prospech a nikdy pritom nemysli na teba,lebo ak by hej uvedomila by si za ten cas ze vam to moze znicit vas vztah,ale asi mu na nom zalezi menej ako na veciach koli ktorim klame.

bettyyb8

somarnienavz Dost som sa nasla v tvojom pribehu,akokolvek je to tazke viem o com pisem ukonci takyto vztah,budes sa iba trapit,takyto clovek sa nezmeni nikdy,kde je klamstvo niet lasky sama som sa o tom presvedcila,niekde tam vonku ta caka normalna zena ktora chce to iste co ty a aj ked ta nebude lubit aspon si ta bude vazit a bude ti oporou.

somarnienavz

Pre : Agnes998 Mas pravdu v tom ze to bude asi len vydieranie a manipulacia,lebo ked bola sama doma po skonceni skoli asi pol roka praca sa jej necrtala,nuda,nemala peniaze nechodila velmo von bola iba doma vtedy sa mi najviac zvykla vyhrazat a ked zistila ze ju asi neopustim ze to nedokazem ci nechcem pozdejsie a zamestnala sa ,mala kde tu akcie s kolegami viac chodila von uz zrazu otocila a uz ma chcela aj ona nechat,ale dodnes mam podozrenie ze v tom mohla byt nejaka spojitost s tretou osobou,ale ja som po tom nejak extra nepatral mal som svoje velke zdravotne problemi a ani som nejak nechcel.

somarnienavz

Pre : Dalsi Na zaciatku ma isto oklamala a zmanipulovala uz len tym ze sa vydavala za dost inu ako v skutocnosti bola a umysel?neviem cokolvek mozno aj dobry,ale cesta do pekla je cela vydlazdena dobrymi umyslami.A ano keby som do nej nebol zalubeny a vedel aka je nechcel by som ju ani keby sa mi fyzicky akokolvek pacila,aspon si to myslim.A ked som jej nieco podobne vravel uprimne v klude ,vzdy som bol ja ten zly co ju nema rad a chce hladat iba vsetko zle na nasom vztahu a teda ho tym rozbijam a za vsetko si mozem sam lebo ju nechapem,lebo je chora a ona bola na taky sposob zitia naucena.

somarnienavz

Pre : doubledog Uvedomujem si,ze asi mas pravdu s velkej casti,preto scasti ze aj ja som iba clovek a nie som neomylny a isto som daco urobil zle,ale mal som dobry umysel isiel som do toho na plno ako som len vedel na svoj ukor castokrat,proste som velmi chcel ale to nestaci alebo som to nerobil spravne,neviem som uz stoho cely zmagoreny za ten cas vo vztahu a musim uznat aj ked nerad som na dne castokrat.Dobry vztah Vas dviha do vysin a pri tom druhom je zrazu silnejsia zemska pritazlivost.

doubledog

ked stale nechapes, kde robis chybu, tak budes musiet lekcie opakovat, len sa budu pritvrdzovat.
tak to proste chodi, zivot ta uci :)

a nenahovaraj si, ze jej to vsetko tolerujes preto, ze ju mas rad.
robis to preto, ze sa bojis alebo nevies prejavit ako chlap.

dalsi

somarnienavz
Dnes 12:29

a co z toho vychadza ? Ze takato osoba, klame uz len, aby klamala. Ma to jednoducho v sebe, aby sa jej nieco prepiekolo, aby mohla s ludmi manipulovat, aby si nieco ulahcila, ziskala prospech. Egoizmus hrubeho zrna a neucta k druhemu.

Toto neni ziadna laska, nech ti tvrdi cokolvek. Za lasku hovoria ciny a nie slova. A ako sa sprava, vies sam dobre.

Ber to tak, co by si urobil, keby si nebol zamilovany a vies toto o nej ? Siel by si skusat s nou ist do vztahu, ked vies aka je ?

Neni to zena do vazneho vztahu. Neda sa na nu spolahnut, je to klamarka. Jedine, zeby si hladal nejaky povrchny vztah, ako svoju milenku, tak vtedy vam to moze klapat, ked nebudes do toho vrtat.

Ona ina nebude. Tiez som nieco take zazil, X krat odpustil a opakovane sa presviedcal, ze tentoraz sa zmeni. Nezmeni. Bud je to jej prirodzena vlastnost, alebo stale ma este co tajit a tak kamufluje, aby si sa nedozvedel nieco este horsie.

Pre klud duse, ber nohy na plecia a chod si hladat niekoho, kto ta bude mat v ucte.

Alebo si bahni v klamstvach, ak si masochista....

somarnienavz

Pre : dalsi Ano mas pravdu a viem ako to chodi,ale problem neni v tom zeby som to mozno nevedel,ale nedokazal by som ani voci nej a ani nikomu sa tak spravat,neni to moj styl proste a este aj to ze mi islo a ide o nieco uplne ine.