Bolesť po pohlavnom styku

Príspevok v téme: Bolesť po pohlavnom styku
Kaja_1257

Ahojte , som už zúfalá . Zakazdnym keď s partnerom mame sex ( býva to vačšinou po dlhsom čase kedže žijeme od seba ) mám nejaké problémy . Prvý raz som mocila krv , neskor prislo palenie , bola som už na o liecena aj antibiotikami. Včera sa mi to zas stalo , ani nie bolesť pri moceni ale skôr ku koncu mocenia , tie posledne kvapky :/ a mám bolesti skôr take narazove tam dole . Pálenie .. Čo mám robiť ,? Som v zahranici a je to tu ťažko s doktormi.

m8

može to byť mykoza, priatel to nemusi ani vedieť že ju ma, alebo ju dostal od teba ak sa ti zvykne robiť mykoza, ale on nemusi mať žiadne priznaky. vyskušaj rosalgin vyplach, ženy velmi chvalia už po prvom vyplachu citili ulavu dobry na prevenciu i pri mykoze. potom su rozne čistiace čipky na noc, tiež ako prevencia da sa, ale treba sa poradiť s gyn. palenie pri močeni, aj tym že pri pohl styku nie si prikrytá v izbe nie je dosť teplo pre teba da sa tak prechladnuť a druhy den ta už pri močeni može paliť.

shtifka

Ahoj,
mám presne ten istý problém. Partner je úplne v poriadku. Takisto aj ja sa cítim skvele. No akonáhle máme po dlhšom čase (pretože nežije na SVK) pohlavný styk, následné prichádza horor. Opuchnutie a zdurenie, začervenanie. Vôbec neviem čo sa to deje. Potom som už hned vydesená, či nemám nejakú mykózu alebo podobne, ale nechápem, kde by sa zobrala, keďže sme obidvaja zdraví. Možno ma to len podráždí, pretože pošva nie je zvyknutá a potom sa z toho nevie spamätať. Poraďte niečo, čo s tým.