Život bez zmyslu

Príspevok v téme: Život bez zmyslu
Nomen omen

Moj zivot stagnuje uz niekolko rokov. Mam 27 a mam pocit ze ma v zivote uz nic dobre necaka. Najradsej by som spachal samovrazdu. Mam 0 priatelov nechodim do spolocnosti lebo nemam s kym nemam sa ani s kym porozpravat. Skolu studujem uz siedmy rok a nemam ukoncene este ani bakalarske studium. Ked sa pozriem na svoje cv tak si poviem ze takeho losera by do ziadnej prace nevzali a asi mam aj pravdu. Neviem ci dokazem svoj zivot este nastartovat a ci budem vobec schopny hladiet do buducnosti s nadejou. Nemam priatelku nemam pracu. Dievca som mal naposledy pred osmimi rokmi. Nechal som ju pretoze som bol depresivny a myslel som si ze so mnou nebude stastna aj ked asi bola. Ona ma svoj vlastny zivot zije daleko a zalozila si rodinu. Uz sa nedame dokopy. Ale ja uz nedokazem milovat inu zenu. Zda sa mi to take komplikovane a samovrazda sa mi javi ako jednoduche a efektivne riesenie.

modry kojot

mozno by to chcelo prestat sa lutovat, si az po 7 rokoch prisiel na to ze studujes nieco co nezvladas? skus sa zapriet a nejak to dokoncit aspon bc. ako niekto uz napisal, v akej oblasti by si chcel robit? ved si najdi hocco ked aj za 400 cisteho na zaciatok, ver tomu ze ta to nakopne ked ti obcas zasvieti nieco na ucte, hlavne sa zbav tej sebalutosti, baby takych neznasaju a to aj tie normalne a ani sa im nedivim

sluchatko

no mas 27... nic nie je stratene
1. dokonc Bc. ked si sa s tym uz tak trapil, aspon pre dobry pocit, ze si nieco uzavrel:)
2. zozen si robotu, hocijaku (spoznas ludi, nieco sa naucis,, mozes mozno karierne rast, ale aspon si uvedomit ake mas predstavy o praci)
3. ak ti velmi zalezi na titule (je to pochopitelne v dnesnej spolocnosti), tak si daj externe nejaky obor podobny tomu predoslemu ale asi lahsii aby si sa tolko netrapil:), a pritom uz mozes praxovat a rozvijat sa v obore, ktoremu sa venujes.. to mas do 30tky zmaknutee.. uz tolko toho a mas este pred sebou cely zivot chapes!

si chlap cize na rodinu mas este cas,, ak vobec nekau chces.. a co sa tyka dievcat, skus sa nejako zoznamovat, zacni sa rozpravat flirtovat aj ked neuspesne, treba skusat:) a zaziivat! nezabi sa prosim

la vie

Uplne Ta chapem, treba ist k psychoterapeutovi a pekne tam dochadzat na pohovory, aby si pochopil ako sa da z toho vyjst von. Treba Ti urobit reset, uvedomit si vela veci, ze zivot je len jeden a treba ho žiť. Mas malo rokov a zivot pred sebou - vsetko je v Tebe. Sebevrazdu nie, zamysli sa, ako by strasne trpeli Tvoji blizki, zatial co Tvoj problem je riesitelny. Naviazanost na osobu, ktoru si nechal, je uplne zbytocna, vidis, ze je prec, nechal si ju odist. Tak sa reštartuj a skús to znova a inak. Držím palce!

mnamka257

možno by to bolo lepšie, keby si zmenil školu a spoznal by si tam aj nových ľudí a prečo si nenájdeš aspoň nejakú brigádu?