cavte.mam 19 rokov,moj priatel o dva viac.chodime spolu skoro rok a teraz ma poziadal o ruku.povedala som ano,pretoze ho velmi milujem,viem ze aj on mna a dokazem si s nom predstavit stastnu buducnost.ale trocha ma predsa len trapi,ci to nie je skoro.myslite si ze moze vydrzat vztah od takeho skoreho veku?mate niekto taky?
zasnuby v 19???
a este k tomu co napisala evinka- neviem ci je to o tej svadbe az taka prawda- matka chodila s fotrom 8 rokov, potom vzali a po roku rozviedli... no hej, nebol to us stereotyp-sud a tak no.. a praweze az o svadbe alebo teda po spolocnom byvanim zistis co je naozaj za cloweka..
no tak gratulujem, ale neni to moc skoro?? ja ked som bola s priatelom jeden rok to bolo fain ae po 3 to us neni ako po prvom..takze uwidime ako sa to bude vyvyjat..a nekaz si mladost; teda newiem, ale ja uz ked sa vydam chce aj bejby a to si mozes v 19 dovolit?? sak ja bi som nedokazala studowat, starat sa o male a ece ktomu zarabat..no ale ako myslis, tak ci tak ti drzim palce.. ;)
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj jesssicccca jako ja ti zavidim....my sme spolu s priatelom skoro rok a pozname sa uz tri roky...a tiez by som cela aby sa ma to spytal..to skor ja som taaa zeeee co by sa to spytala prva....raz sme sa tak rozpravali...aaa povedal ze sa tesi ked sa ma na to spyta...a zee nebude to dlho trvat..teraz odchadzame na rok prec...a povedal ze hned ako sa vratime na svk thak to uz aj bude..a ja sa tesim bo sa milujeme...nooo mam 19 tiez...a on o 6 viacej....aaaa jaj cem ti povedat ze posluchaj sfoje srdiecko....kludne si ho zober......a vlastne sak aj tak budete zatial iba zasnubeny..thaaaaak to moze byt ece aj dva aj tri roky kym bude vobec sfatba..a ked to vydrzite aj po takom case spolu..thak si ho kludne zober........nie je to tragedia......teraz je uz taky sfet zeeeee nemusite byt rtazami priviazany..az vam to jedneho dna prestane klapat nie ste odsudeny byt naveky spolu, nie,??? vies co tym cem pofedat..nooo a mam jednu kamosku co chodila s kamosom 8 rokov.....a nakoniec sa rozisli...sfatba da vasmu zivotuuuu nieco nieco naviac od inych vztahov...vies...uz to nebude ten dtereotyp :-)))thak napis co a ako...drzim palce :-))
aj mna priatel poziadal o ruku v 19, teraz mam 20 a stale sme spolu a viem, ze ak sa nestane ziadna velka tragedia, aj spolu ostaneme, lebo obaja to velmi chceme. sme spolu od detstva :)) milujem ho
A este jedna vec, nasluchaj svojmu srdcu a nie radam anonymnych ludi lebo ide o tvoj zivot.Viem si predstavit co ti tu zacnu pisat ze si este mlada atd.Ale ty sa nedaj odradit ked si o vasej laske predsvedcena,nicoho sa neboj.Teraz ste zasnubeni a svadbu si spravite az sa na to budes citit.Nemusi to byt do roka a do dna.Bud stastna ze mas takeho milujuceho partnera,ta ziadost o ruku je toho jasnym dokazom, ze to s tebou mysli naozaj uprimne a vazne.
no brat este tale najblizsie tri roky urcite nie..a chcem povedat,ze toto je uz moj treti vazny vztah a stvrty sexualny partner.on mal predtym tiez uz niekolko dievcat.takze dufam,ze uz sme vybureni a ze by nam to mohlo vydrzat:)drzte palceky:)
Ved sa nemusite hned brat a ja si myslim ze treba povedat ano kym je partner nakloneny slovu svadba lebo mam sesterku ktoru ziadal frajer po pol roku o ruku ona nechcela ze to skoro no a nakoniec dopadla tak ze po siedmich rokov vztahu sa mu akosi prestalo chciet zenit lebo nevidel ziadny rozdiel medzi ich predoslym zivotom a medzi zivotom po svadbe.Takze pokial citis ze je to ten pravy, tak nevahaj.