zasnuby v 19???

Príspevok v téme: zasnuby v 19???
jesssicccca

cavte.mam 19 rokov,moj priatel o dva viac.chodime spolu skoro rok a teraz ma poziadal o ruku.povedala som ano,pretoze ho velmi milujem,viem ze aj on mna a dokazem si s nom predstavit stastnu buducnost.ale trocha ma predsa len trapi,ci to nie je skoro.myslite si ze moze vydrzat vztah od takeho skoreho veku?mate niekto taky?

danny

ahoj tak ja ti len napisem ze ja som s manzelom od mojich 16tich vzali sme sa ked som mala 21 teraz sme manzelia 3 roky mame nadherne babatko a milujeme sa tak sa nicoho neobavaj a bud rada ze si nasla lasku

DJko

moja spoluziacka sa pred mesiacom vydavala a ma tiez 19

ale mam pochybnost o tebe preco si povedala ano ked teraz ta to trapi??? to nebolo zodpovedne

ramirez

1. Kedy sa planujete brat?
2. Z coho a kde chcete zit?

Na tieto otakzy si odpovedzte potom sa berte sobaste zasnubujte...

ivana79

My sme sa s manzelom brali bo 3-ch mesiacoch z recesie,ze na co budemme cakat. Ja som mala 19 ,on 23. Sme spolu uz 9 rokov, mame krasneho syna a klape to. Niekedy nie je na co cakat. Budete spolu chodit 5 rokov a potom sa pre hlupost rozidete?

bosorenka

moja spolužiačka má tiež 19, je zasnúbená, už majú termín svadby, a prípravy sú v plnom prúde, no a tiež poznám chalana, ktorý chodil so svojou priateľkou dva roky, vzali sa, a to dievča oslávilo ešte len 19-nástku, nemuseli sa! A klape to!

moma

S priatelom som chodila od mojich 19rokov. ... Sice sme sa zasnubili az po 4 rokoch chodenia, ale uz od zaciatku som vedela, ze to je laska na cely zivot... Dnes sme stastni manzelia....

Soraja

ahoj, musim suhlasit s jacquelin, ja som mala tiez chalana takmer 4 roky, po prvom roku to bolo ine ako po tych 3-4 rokoch, rok je podla mna strasne malo,aby si toho cloveka spoznala, moj ma poziadal tiez o ruku v 18tich ale dnes som uz s nim neni. Zasnubit s amozes ved ot hned neznamena svadbu a ked to budete chciet obaja tak s avezmete,ale hlavne si tym treba byt ista a nie hrnut s ado neicoho bezhlavo. Lubte sa a uzivajte si mladost

sklamany

Laska myslel som, ze ma milujes a si rozhodnuta si ma vziat a nemusis sa s nikym radit na nete. Sklamala si ma !!!