cavte.mam 19 rokov,moj priatel o dva viac.chodime spolu skoro rok a teraz ma poziadal o ruku.povedala som ano,pretoze ho velmi milujem,viem ze aj on mna a dokazem si s nom predstavit stastnu buducnost.ale trocha ma predsa len trapi,ci to nie je skoro.myslite si ze moze vydrzat vztah od takeho skoreho veku?mate niekto taky?
zasnuby v 19???
1. Kedy sa planujete brat?
2. Z coho a kde chcete zit?
Na tieto otakzy si odpovedzte potom sa berte sobaste zasnubujte...
My sme sa s manzelom brali bo 3-ch mesiacoch z recesie,ze na co budemme cakat. Ja som mala 19 ,on 23. Sme spolu uz 9 rokov, mame krasneho syna a klape to. Niekedy nie je na co cakat. Budete spolu chodit 5 rokov a potom sa pre hlupost rozidete?
moja spolužiačka má tiež 19, je zasnúbená, už majú termín svadby, a prípravy sú v plnom prúde, no a tiež poznám chalana, ktorý chodil so svojou priateľkou dva roky, vzali sa, a to dievča oslávilo ešte len 19-nástku, nemuseli sa! A klape to!
S priatelom som chodila od mojich 19rokov. ... Sice sme sa zasnubili az po 4 rokoch chodenia, ale uz od zaciatku som vedela, ze to je laska na cely zivot... Dnes sme stastni manzelia....
jasne ze si robi srandu
ahoj, musim suhlasit s jacquelin, ja som mala tiez chalana takmer 4 roky, po prvom roku to bolo ine ako po tych 3-4 rokoch, rok je podla mna strasne malo,aby si toho cloveka spoznala, moj ma poziadal tiez o ruku v 18tich ale dnes som uz s nim neni. Zasnubit s amozes ved ot hned neznamena svadbu a ked to budete chciet obaja tak s avezmete,ale hlavne si tym treba byt ista a nie hrnut s ado neicoho bezhlavo. Lubte sa a uzivajte si mladost
Laska myslel som, ze ma milujes a si rozhodnuta si ma vziat a nemusis sa s nikym radit na nete. Sklamala si ma !!!