Zdravím všetkých na fóre.Moje problémy spočívajú tým že trpím veľmi nízkym sebavedomím.Mám 23 rokov ešte som nemal dievča a ani sex a neviem či ho niekedy budem mať ale to je jedno lebo nechcem o to prísť s hocikým...Okrem toho som závislý na masturbácii denne aj 3 krát. Snažil som sa s tým skoncovať ale je to ťažké lebo je to pre mňa blúdny kruh.Som zo seba dosť zúfalý lebo ma trápia aj mimické vrásky na očiach čiže to sa moc babám asi páčiť nebude..Preto sa dosť za seba hanbím aký som a ako vyzerám..tučný niesom mám 72 kg a 183 cm..Bojím sa hlavne toho že keď oslovím nejaké dievča čo sa mi páči tak u nej nebudem mať šancu kvôli tým vráskam..fakt neviem čo robiť asi sa zabijem takto som si ten svoj život nepredstavoval...
Problémy so sebou
no s takým postojom ku sebe si tu babu fakt nenajdeš. že si honiš 3 krat denne no a čo možno ta to časom omrzí, to nevidim ako problem...ale radšej si to nechaj pre seba
Zúfalec13 to si nezamestnany ze to stihas 3 krat denne alebo si honis aj v praci?
Ahoj, neviem, načo riešiš mimické vrásky. Stavím sa, že žiadna baba by si ich ani nevšimla, keď ju oslovíš - to by si ju na ne musel upozorniť. Podľa mňa ich vidíš len ty a zbytočne sa nimi zaoberáš.
Čo sa týka tej masturbácie - snaž sa byť čo najviac v spoločnosti, aby si nemohol masturbovať a nemal na to priestor. A podľa mňa, keď si nájdeš priateľku, tak tá závislosť prejde sama.
No a ešte k postave - to je fajn, že nie si tučný, ale skús športovať, posilovať - možno tak spoznáš nejaké dievča, s ktorým si sadnete, alebo ti to dodá aj viac sebavedomia.
Držím palce! :)