Spachať samovrazdu? Ale ako, kedy a kde?
No ja rozmyslam nad skokom z mosta, alebo skok pod vlak- toto by mohlo byť učinné, poprípade užitie liekov.
Poradte kedy je njlepší čas a čo by bolo z týchto možnosti najlepšie.
Čo by mohlo byť účinnou samovraždou
Pozri, annemary, i ja som chodila k psychiatričke, ktorá, keď som jej povedala, že som sa pokúsila otráviť liekmi, tak mi akurát dobre vynadala, tak som ju po čase zmenila za inú a tá ma hocikedy, aj o polnoci, pokojne pošle do Pezinka, kde mi pomoc účinne poskytnú. Neviem - resp. som už, odkedy sme si písali, zabudla -, odkiaľ si a teda ktorú PL máš najbližšie, ale žiadny psychiater ťa nepošle do p**ele, keď za ním prídeš, povieš mu "chcem sa zabiť, pošlite ma prosím do liečebne", to proste nie. A ak hej, tak vymeň opäť a na takého "odborníka" si podaj sťažnosť.
ja chodim k psychiatricke,jedneho som uz zmenila a aj tak nic, žiadna pomoc
Ako že nechcu? je strašne veľa psychiatrov a psychologov, a oni ti poskytnú pomoc. Nebud zbabelý/á a prestan sa lutovať ..rob zo sebou niečo ja sama som prekonala depresiu,...je to len v hlave liečbou zistíš že sa budeš citiť lepšie
Najprv ti chcem povedať, že samovražda nie je riešenie. Neviem či si veriaca, ale siahnutím na život zradíš pána Boha, ktorý ti dal život. Aj ja som mala obdobie, keď som myslela na samovraždu, ale teraz už verím, že Boh má s každým jedným na tejto Zemi nejaký zámer. Možno máš pocit, že tvoj život už stratil zmysel, ja to chápem lebo aj ja som si týmto prešla, ale ver mi, že nie. Ten zmysel života časom nájdeš, len treba chcieť a hlavne nikdy sa nevzdávať! A keď už tak je malá pravdepodobnosť, že by ti samovražda vyšla. Môžeš skončiť len s doživotnými následkami a to je ešte horšie ako samovražda pretože budeš celý život musieť znášať následky. Ak máš ešte trochu viery, tak by som ti doporučila prečítať si knihu Život napriek mojej vôli. Je to krásna kniha o dievčati, ktoré sa rozhodlo skončiť pod vlak, nepodarilo sa jej zomrieť, odseklo jej nohy a celý život musí byť na vozíku. Postupne sa začala modliť k Bohu až sa s ním úplne zblížila. Je to skutočný príbeh. Tak ja osobne by som ti toto neradila, pretože budeš veľmi trpieť či už pod zemou alebo na zemi. Radím ti dobre. A keby si chcela ešte niečo opýtať napíš e-mail.
annemary nechápem čo tým myslíš, že ti odbornú pomoc nechcú poskytnúť..
No postupuj podľa krokov, ktoré som uviedol a odbornú pomoc dostaneš..
Ďakujem
Matej- mne odbornu pomoc nechcu poskytnut a to som sa snažila o nu, nik nechce pomoct na vsetko som sama, takže tak
Samovražda nieje zbabelosť, a nik nemoze sudit pretože nik nevidi prečo, z akeho dovodu a kvoli čomu.
Liečiť? Chcem ale oni ma nechcu, nechcu mi pomoct takže toto je jediné riešenie.
Vážený prispievateľ diskusného fóra ZDRAVIE.sk.
Vami publikovaný príspevok na tomto diskusnom fóre obsahuje formulácie, ktoré je možné z pohľadu prevádzkovateľa portálu ZDRAVIE.sk považovať za informácie závažného, život ohrozujúceho charakteru. Na základe uvedeného si Vás dovoľujeme požiadať o zaslanie Vašich kontaktných údajov administrátorovi tohto diskusného fóra na adresu info@zdravie.sk , aby sme Vám mohli sprostredkovať poskytnutie odbornej pomoci.
V prípade, že nám svoje údaje neposkytnete, sme oprávnení na základe vyhodnotenia obsahu Vášho príspevku pristúpiť ku krokom, ktoré povedú k Vašej identifikácii a následnému zabezpečeniu odbornej pomoci.
Veľmi pekne ďakujeme za pochopenie.
Redakcia ZDRAVIE.sk