Spachať samovrazdu? Ale ako, kedy a kde?
No ja rozmyslam nad skokom z mosta, alebo skok pod vlak- toto by mohlo byť učinné, poprípade užitie liekov.
Poradte kedy je njlepší čas a čo by bolo z týchto možnosti najlepšie.
Čo by mohlo byť účinnou samovraždou
Suhlasim, ze "cas" respektive den (ci dni narodenia) aj "cas" smrti su uz stanovene - avsak v istom rozmedzi, cize ako sa ktosi moze narodit predcasne, tak moze aj predcasne umriet. na teoretickej urovni to znaci - da sa to oddialit aj urychlit, nie vsak vyhnut.
annemary, varujem ťa, Prezyvka má pravdu. Naposledy mi hrozilo, že ostanem v bdelej kóme, alebo sa preberiem povedzme o rok. Nič príjemné, hm? Asi to mi otvorilo oči.
A vôbec... kde máš istotu, že na druhej strane rieky Styx to bude lepšie než tu?
a potom taka ochrnuta od krku dole este len prezijes to prave peklicko na zemi, ked ti budu menit plienky, ale nebudes citit ani to, budes to citit len v nose, ze opat treba...
keby som to prezila tak sa dorazím
Na tvojom mieste by som to nerobil.Nahodou sa ti to nepodarí a budeš zmrzačená, poprípade budeš mať z liekov poškodené orgány.Ale aj tak, právo vziať život má len Boh, ty ani nikto iný nie...Ak toto vyslovíš niekde na verejnosti, budú ťa mať automatický za blázna, aj keď to tak nie je.Aj tu na nete sama vidíš, niektoré reakcie...Hlávne sa drž!
ambrozia - Áno, okrem iného je to aj trestné, vlastne je to napomáhanie k samovražde. Aj to, keď o niekom vieš, že má takéto sklony a vo vzduchu už visí, že ide čosi spáchať - často to na človeku poznať -, no ty nepohneš ani prstom, a dotyčný sa zabije, môžeš ísť pokojne sedieť.
Matej- napísala som že som z fora a neviem co este som mala
Nie je náhodou trestné dávať návod na sebevraždu?
Súhlasím s Meretseger, vymažte príspevok od Falca.
Admin, preboha, prosím ťa, vymaž príspevok od Falca. Na to sa nedá pozerať. Neverím, že by annemary nevedela, že i toto je cesta, ale dávať jej takto rady, však to je... zvrhlé.