Bolesť zadnej časti hlavy pri aktivitách

Príspevok v téme: Bolesť zadnej časti hlavy pri aktivitách
Ki Ko

Zdravím, tak mam 19 rokov a mam taký dosť dá sa povedať že aj chúlostivý problém. Začal som cvičiť a zdravo sa stravovať cca pred 6 mesiacmi a všetko sa to zdalo dobré až do nedávna keď pri cvičení som zacítil veľmi nepríjemné tlaky v hlave. Približne tam kde mam možoček .Je to veľmi nepríjemné a znepokojujúce keďže tie tlaky prechádzajú do veľmi bolestivých bolestí hlavy. Popíšem to kúsok viac že tie bolesti akoby mi vystrelili zo zadnej časti krku približne tam kde mám krčné stavce. Tá bolesť následne prechádza cez oči von a fakt je to desivé pretože sa mi to stáva nielen pri cvičení ale aj pri sexe a to ma fakt naštvalo keď som koli tomu musel ukončiť sexuálny pomer pretože už to tak bolelo že som skoro ondlel. Ešte dodám jednu vec že som bral intenzívne pervitín od mojich 15tich rokov do 18tich a bol som aj na liečení takže možno že je to nejaký následok tých drog. Neviem fakt čo s tým mám robiť keď koli tomu nemožem ani cvičiť ani mať sex. Hrávam aj aktívne futball a počas zápasov sa mi to nestáva iba pri sexuálnej činnosti a cvičení. Pomohla by mi každá rada fakt alebo ak má toto isté dakto tak prosím o nejaké radi ako to odstrániť. Rozmýšľal som že pojdem aj na CT Hlavy aj na krv keďže moja mamina je vrchná sestra v nemocnici tak by mi to vedela vybaviť rýchlo. Vopred ďakujem za všetky odpovede.