Zo dna na den priatelka o mna nema zaujem

Príspevok v téme: Zo dna na den priatelka o mna nema zaujem
Suffer

Som s priatelkou vyse pol roka, proste krasny vztah plny krasnych chvil, slov, planovala sa spolocna buducnost kazdy den sme boli spolu. A ked nie tak sme si nieco krasne napisali alebo zavolali ze ako velmi jeden druhemu chybame vzdy sme si pisali ze co robime co sme robili a tak proste krasny vztah zalezalo jej na mne a mne na nej, zrazu zo dna na den sa zmenila :( spoznala novych kamaratov a od vtedy ku mne ochladla a klame mi, ja ju stale rovnako Milujem a krasne ju volam a ona mna prestala pekne volat, prestala mi pisat ze jej chybam ze ma miluje proste uplne ako ku cudziemu cloveku sa ku mne sprava a mna to velmi boli pretoze ja ju Milujem rovnako ako na zaciatku, a navyse sa so mnou nechce ani milovat. A pritom mi napisla pred tym take krasne smsky a zrazu nic len travi cas s tymi kamaratmi viac nez so mnou :( ani sex jej nechyba nic odrazu, ziadna empatia ku mne a ja tak velmi potrebujem lasku, a vsetko pekne co snou suvisi a podporu. Je asi moderne sa vykaslat na priatela a uzivat si s kamosmi :(