Som s priatelkou vyse pol roka, proste krasny vztah plny krasnych chvil, slov, planovala sa spolocna buducnost kazdy den sme boli spolu. A ked nie tak sme si nieco krasne napisali alebo zavolali ze ako velmi jeden druhemu chybame vzdy sme si pisali ze co robime co sme robili a tak proste krasny vztah zalezalo jej na mne a mne na nej, zrazu zo dna na den sa zmenila :( spoznala novych kamaratov a od vtedy ku mne ochladla a klame mi, ja ju stale rovnako Milujem a krasne ju volam a ona mna prestala pekne volat, prestala mi pisat ze jej chybam ze ma miluje proste uplne ako ku cudziemu cloveku sa ku mne sprava a mna to velmi boli pretoze ja ju Milujem rovnako ako na zaciatku, a navyse sa so mnou nechce ani milovat. A pritom mi napisla pred tym take krasne smsky a zrazu nic len travi cas s tymi kamaratmi viac nez so mnou :( ani sex jej nechyba nic odrazu, ziadna empatia ku mne a ja tak velmi potrebujem lasku, a vsetko pekne co snou suvisi a podporu. Je asi moderne sa vykaslat na priatela a uzivat si s kamosmi :(
Zo dna na den priatelka o mna nema zaujem
nechcem ti kazit iluzie ale uz asi vyskusala iny vtak a zapacilo sa, teba ma mozno na zvysovanie sebavedomia ze si z teba robi prcu
a preco jej nenapises ty? Naco cakas, ved jej napis o tom ako to citis a co ta trapi a nerev tu ako male decko. Podla mna si hnup, co neurobi ako krok, aby to riesil len revat bude. Vobec sa nespravas ako muz, ktory dobija, ale ako hnup sediaci v kute. Sa rozhyb. Mozno preto sa na teba vykaslala ak sa vobec vykaslala lebo niesi muz cinu len reci. Si srab a ak nim nechces byt tak sa spamataj a rob nieco. Na tvojom mieste by som jej napisala sms alebo mail ci ako si to pisete a vyliala si v nom svoje city. Musis byt drsny a priamy, zeny nemaju radi ked sa muz sprava ako sracka. Zlom vez.
ja to vidim uplne inak:
on adalej od neho nebude predsa sediet na riti cely den ale ide sa zabavit a on ju stale obmedzuje ... podla mna to takto nemoze dlho fungovat bud jej da trosku volnosti alebo to uz nevydrzi a necha ho...
_meno - ďakujem :)
Ahoj Suffer
Vyzera ze si dobry clovek, starostlivy. Ono 'vrana k vrane sada' vlastne znamena, ze kto chce aky byt - takych ludi stretava a s tymi zostava.
Mozno ona smeruje inde ako ty (mozno je menej starostliva, viac sebecka) jednoducho sa vzdalujete. Vobec to nie je ziadna chyba, alebo vina..prave naopak, je prirodzene ze nechavate veciam volny priebeh. Ak mozem, dovolim si povedat, ze ta nici tvoja snaha a navratnost. Ono je velmi vysoka tendencia, ze pod emociami sa clovek opusti, v pripade ze velka cast jejto motivacie pochadza s externych zdrojov (ak lasku co si poskytoval si poskytoval v zavislosti od toho, kolko ti poskytovala ona).
Ono kazdy clovek je jedinecny tym, aky je. Takze zmenit seba k lepsiemu kludne mozes, mozes sa snazit aj ju, mozes nadalej pomahat druhym a spravat sa milo ku vsetkym..v kazdom pripade sa nenechaj zmenit k horsiemu len kvoli zhorseniu tvojho vonkajsieho prostredia.
My ludia sme taky-ked sme na koni robime hocico lebo si myslime ze mozme vsetko a vsetko mame. A ked z kona spadneme tak sme sklamani ze nic nemame a nic sa neoplati robit. Jedine co mame je kontrola nad nami samimi-24/7.
Ale myslim ze tvoja sebakontrola je na dobrej urovni. Resp. myslim ze ides spravnou cestou, akurat musis v sebe zotrvat.
Vela stastia Suffer, urcite to zvladnes :-)
Ona vie ze na nu ziarlim a ze trpim ale ako pisem empatia s jej strany neje zo dna na den
Ona by mala pocítiť, že na ňu žiarliš. Pravdepodobne sa aj tak rozídete, aj keď jej to ty nenavrhneš, uvidíš.
Su stale spolu partia kazdy den sa stretavaju a my dvaja sa stretavame max 2x do tyzdna koly dialke
Tak nech si šantí, ale bez teba. Skôr sa zblázniš z toho, že ťa podvádza ako z toho, že sa na ňu vykašleš.
Však buď chlap a opýtaj sa jej, prečo sa k tebe zrazu tak správa.
na co jej davas prezyvky a vypisujes ked to ona nerobi? mal by si byt teiz rezervovanejsi ty to asi nevidis ale strasne to lezie na nervy