Neviem či ho chcem

Viktorka77

Ahoj, moj brat podobny sposobom spoznal svoju manzelku, s ktorou su spolu uz tri alebo styri roky. Na zaciatku to silny kamaratsky vztah, ktory teraz presiahol v silnu lasku. Budovala sa pomaly a ma velmi silne zaklady. Zalubenie aj tak pominie, neries to, raz mozes zacat milovat.

trita

Dakujem za radu ale mam pocit ze tie motiliky tam niesu...skôr je to len pocit ze je v pohode a čaka sa už niečo viac pretože už dlho nebol niekto kto ma o mna zaujem aj taky normalny ze si aj mame čo povedat a tak ale čo mi chyba je taka asi iskra...neviem som zo seba zmetena

_meno

Ahoj trita

Oo, je to naozaj mile ako sa bojis samej seba, aby si tym neubizila druhym.
Ak mozem, ludia maju tendenciu k laske pristupovat nasilul. Napr. ako pises ty, je spravne aby ste mali partnersky vztah?
Ono vztah ludii je vlastne reagovanie medzi nimi v case. Ak citis, ze ho mas rada napr. ako kamarata, je to laska kamaratska v sucasnosti. V buducnosti sa mozno vas kamaratsky vztah prehlbi, mozno budete dobry priatelia, mozno partnery, mozno sa vase cesty casom rozdelia a vy zostanete kamaratmi...jednoducho ak by si spravila v sucasnosti nieco nasilu (napriklad mozno najspravnejsia cesta je byt kamaratmi)-zabijas tym svoju potencialnu buducnost (ako priatelia sa budete hadat, ale ako kamarati ste mohli byt stastni).
O svojich pocitoch mozes rozpravat uprimne - ked mas pocit ze sa s nim rada kamaratis a travis cas, povedz mu to. Laska nie je o funkcii mozgu ako vie pracovat s datami minulosti-laska je telo a dusa. Niekto na fore tu pekne napisal motiliky v brusku. Jednoducho 6.ty zmysel, telo, intuicia, pocity. Iba tento celok si TY :-)
Co sa tyka druhych ludi, vsetci sme samostatny. Ak to pochopi/nepochopi je to jeho postoj. Ty mozes konat ako som pisal vyssie, byt uprimna, ale uprimnost aj ocakavaj.

Vela stastia trita :-)
P.S. Ak si precitas svoj prispevok, zistis ze odpovede na pritomnost su v tebe-nasleduj len seba, ale pocuvaj druhych rovnako ako seba.