len tak pre moju prirodzenu zvedavost som zalozila tuto temu a preto by som sa rada spytala takych zien, alebo aj muzov, ze ked sa rozhodli mat s partnerom babo, tak kolko im trvalo nez zena otehotnela...
chcela by som to tak orientacne vediet, viem, ze je to individualne, ale aspon priblizne... please :-)))
ako rychlo sa komu podarilo otehotniet
ZIADAM ADMINOV aby zmazali moju temu, pretoze nesplnila svoj ucel, radsej ju dam do inej kategorie a ked sa mi tu uz zamotal ten psychopat, tak nema vyzam ju tu nechavat...
totiz na nu nikto nereagoval...
tak ju sem dam ked ten problem budem uz riesit aktualne...
a ty chces co vyrišesit janinka17, alebo radsej sexovalsomsbratom, no alebo marek777?
ty tu len zavadzas ludi a ja sa pytam normalnu vec...
si primitiv, utekaj este radsej do afriky medzi opice, aj ked by som povedala, ze ta inteligenciou este moc prevysuju, aj ked su ti uz celkovo blizsie, nez ludia v beznom svete...
Nikto nechodi? A naco? Blba anketova otazka - nechces nic vyriesit, poradit. Zato rozumy rozdavas vsade naokolo. Aj vdaka tvojim "k veci" poznamkam pri mojej teme, ze si vymyslam, mi ju admin zmazal. Dufam, ze si ty (aj vsetci ostatni "prajnici") spokojna. Fakt som potreboval poradit. A o tom by toto forum malo byt:(
hmmmm.... bola som zvedava ale nikto sem taky asi nechodi co by mi odpovedal :-(