Nenávidím leto

Príspevok v téme: Nenávidím leto
PartingGlass

a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom

Petra7777

SUHLASIM S VAMI! Milujem vsetky rocne obdobia.JAR-JESEN-ZIMU je to nadherne.LETO nenavidim!!!! Teploty ktore mame tu nie su normalne je to chore!Nakolko nemame more kde fuka vetrik tu sa doslova dusime a smazime.A to je pocit velmi neprijemny.Mam klimu ked pridem s prace cakam doma pri klime kym konecne padne 20.00 aby som mohla vyliest z mojej skrise a ist sa na dlhsie prejst.Naopak ked je uprsano ,hmlisto,ked je sneh alebo aspon teploty do 23 stupnou den je prekrasny! Milujemm chlad a tesim sa na jesen.Okrem toho mam alergiu na slnko staci sa ukazat a pridu flaky ktore palia....Budem sa vsak stahovat k jazeru a horam.To je moje.Ja sa smazit odmietam.Takze - ANO je to normalne a je nas viac co nenavidime leto!Pekny den

WinterFresh

Ja tiez nemam v laske slovenske leto a slnko, ked na mna svieti, dostavam bolesti hlavy. Taktiez toci sa mi hlava, hlavne v mestach, kde je vsade vybetonovane. Byva mi zle pri teplotach nad 25 stupnov. Pred 7 rokmi ale som sa odstahovala do Uk a citim sa ovela lepsie co sa zdravia tyka, aj v inych smeroch, ale na tie tu nediskutujeme. Radim vsetkym 'nenadsencom' leta ako ja radsej zvolit chladnejsiu krajinu s lepsou ekonomikou nez Slovensko. Problemy treba riesit, aby nam bolo co najlepsie. Pekny den.

Mimomomo

Leto:
Co ma stym ako sa kto ucil??ci keby som sa lepsie ucil (mam vs) tak by moje telo sa zmenilo? Organizmus ,genetiku a prostredie v ktorom vyrastas sa ucenim adaptuje na vyssie teploty?
Tiez mam klimu vsade,ale stupne nie su dostacujuce,(v kancelariach v open space su poddimenzovane resp je tam aj viac ludi natlacenych) a pokial som spravne rozumel ty teda vsade chodis autom?

Letoo

Jaky mate problem ? Doma klima, v robote klima, v aute klima.... ani neviem ze je teplo... Mali ste sa lepsie ucit.

Daviiid

Fuj. Nenávidím leto. Z roka na rok viac a viac teplo.
To je proti normálnosti, veď mi nie sme prímorský štát ale vnútrozemie.
Tu by malo byť do dvadsať stupňov a koniec.
Ráno a štyroch svieti mi do okna slnko, nedá sa mi spať a potom aby človek mal dobrú náladu.
Ja milujem anglické, daždivé počasie.
Ukájam sa na tom, keď všetci plačú lebo sneh, dážď a skoro večer tma. To všetko ja milujem.

Mimomomo

Olivara.
Tak kazdy clovek ma nejaku teplotnu toleranciu.
Mne akceptovatelne maximum je 25/27 potom je to uz vela.preferujem chladnejsie pocasie co je na tom divne?
zazil som 3 leta na juhu eu bez pritomnosti mora (more vzduch ochladzuhe tak aj ked je 35 je to akceptovatelne,ale v rozpalenom meate plne smogu a betonu je to utrpenie.
Byvam teraz v ba a v meste je to peklo, ked som byval v malom meste na severe sk kde bol max 30stupnov par dni som neprotestoval.

olivara

Tak takyto stav som este nikdy u nikoho nezazila. Ze mu prekaza slnko. Ved vsetci su stastni a plny elanu, ked je vonku pekne slnecno. Asi by si mal najst odbornu pomoc.