tehotna?

neskusena

sry bez urovne aj ja...aae nemusi to byt tak...nechcem sem ted hadzat skolu ale proste nam hovorila na biologii ze kludne sa da otehotniet pokial sa ti ta spermia dotkne vaginy...aa ak su ete nejake extra zivotaschopne...proste cela som mat len istotu...preto som sa pytala

bez urovne

Tak uvediem ta na spravnu mieru,ked to skutocne nevies...Ja som ti nevynadala, len ma to uz prestava bavit,ked si precitam prispevky podobne tomuto. Hlavne,ked ma tu este ides poucovat o kvapockach lasky, pricom sama nevies, ze otehotniet sa da len POHLAVNYM STYKOM!!!Nijako inak. A uz duplovane nie,ked sa o teba len obtieral udom. Nemal ti tam ako zaviest spermie.Je to nemozne aby si bola tehotna. radsej si skus najst na nete stranky,ktore sa venuju poskytnutiu informacii o sexe a pettingu,aby si najskor zvazila co sem hodis do plena...

moniqa87

ak sa zaludom penisu nedostal do bezprostrednej blizkosti tvojej vaginy, tak sa nemoze nic stat...
a ani sa nehnevaj na toho chalana co ti to napisal, ale uprimne povedane aj mna napadlo ked som si to precitala, ze si niekto zasa robi srandu, preto som vtedy nic nenapisala... lebo tu sa dost casto takymito qvazi vtipmi bavia male decka

neskusena

a ty namiesto aby si tomu 17 rocnemu decku odpovedal normalne mu ete vynadas...ty hlavne nemas uroven...ak nevies ze spermie obsahuje aj ta stava co vyteka z chalana ked je vzruseny...preto su tam vsetky tie veci co su...tak sorry ale najskor si poriadne premysli co napises a nebuzeruj...kazde slovo co sa ta pyta aj 12 rocne decko ma prenho vyznam...

bez urovne

Prestavaju ma bavit taketo debility,ktore sa ludia dokazu opytat...uz to ani smesne nie je. Skor smutne, ze si ktosi robi srandu niekde,kde si ludia maju pomahat ak maju skutocne problemy alebo otazky na ktore nevdeia sami najst odpoved. A ktosi nevyzrety mysliac si, ze je to uzasne zabavne sem napise takuto sprostost. Mam toho dost!:) Co keby tak admin rovno zamykal taketo miestnosti?? Ved to decko musi mat menej ako 12...ked v 7. rocniku na prirodopise maju aj rozmnozovanie...Uroven!