joooooj, skvela tema, skvelaaaaa! :-)
na slovensku uz nastastie deva moze zhodit vrsok kdekolvek. ak nema komplexy alebo nie je na dohlad niekto vyslovene neprijemny, nie je dovod ani plavky ako take vobec nosit. vacsina odpovedi na tvoje otazky bude zavisiet na tom, aki vy dvaja ste, co mate radi, co uprednostnite.
ja, napriklad, neprihliadam na to, ci ma niekto pozna, a vyberam si skor odlahlejsie miesta, kde je minimum ludi alebo idealne nikto.
je to najpriamejsi, najprirodzenejsi a najpriamejsi sposob ako si uzivat prirodu. plavky mi vyslovene prekazaju. az tak, ze ak ich musim mat, radsej nikam nejdem. :-)
skusenosti s nudaplazami mam, aj ked nie treskuto bohate, lebo teda uprednostnujem ludmi nezamorene miesta. prides, najdes si miesto, rozlozis deku, vyzlecies sa a lezis/plavas. to je cele. obcas sa stane, ze sa dvojica miluje alebo sa kuria/lizu, ale to je velmi vynimocne. obcas sa stane, ze spoza krickov vyzlecenych pozoruju obleceni. na to je dobre byt pripraveny. jednoducho sa to moze stat. konkretne ti neviem odporucat ziadne, lebo oficialne plaze ma nepritahuju. sami viete najlepsie ci uprednostnite nieco romanticke, individualne, alebo masove. ako som pisal, mne najviac vyhovuje zlozit sa kde sa mi paci a vyzliect sa ci je to oficialna plaz alebo nie.
z tvojich otazok to vyzera, ze tam chcete ist kvoli niekomu. to je zly pristup. idete tam kvoli sebe, takze mate mat taku pohodu, aka vyhovuje vam. ci ma deva pasik alebo nie zalezi len na nej, pripadne na tebe, aku ju chces mat. nikoho ineho do toho nic nie je. rovnako to plati pre vyrazne chyby pokozky, rozsiahle znamienka, piercing, tetovanie, atd. ak nieco nechcem odhalit, zahalim to. to je cele.
najcastejsie zeny kopiruju aktualne modne trendy tohoto storocia, cize prevazna vacsina je ich vyholena alebo velmi vyrazne upravena. prirodzenych chlpkatych zien je, zial, minimum. rovnako tento trend kopiruje vek. najst mladucku chlpatu je takmer nemozne a najst vyholenu vo vyssom veku je skor rarita.
to iste plati pre chlapov. chod tak, ako ste zvyknuti a na ostatne neprihliadajte. idete sa kupat pre seba. ja sa obcas pristrihnem, lebo chlpky s dlzkou okolo 8-10mm su aj mne samemu velmi prijemne na dotyk. inokedy som mesiace hunaty ako mongolsky pastier oviec. ci idem na plaz alebo nie s tym nijako nesuvisi. nikdy by som si v lone chlpky uz neholil. skusenosti s tym mam, je to otravne, bolestive a nechutne. zostrih strojcekom - ok.
nemate ani jeden z vas dovod ist so stadom. toto je jedna z dobrych prilezitosti, kde mozete byt sami sebou.
brko ti stat nebude. ani z priatelky, ani z inych zien, ak tomu nebudes sam pomahat. slnko zajde za mrak, kvapky vody ta budu chladit, nikto pritazlivy nebude nadohlad... vsetko okolnosti stazujuce erekciu. skor je to opacne - ak sa budete chciet milovat, mozes mat problem ju vobec dosiahnut. :-) ak je priatelka rozumna, pohodova deva, tak muzske fyziologicke procesy chape a nema dovod sa hnevat. to kde sme? ked si chces byt isty, spytaj sa priamo jej - mam obavy, ze mi z teba bude stat. bude to problem? aj ked teda nechapem preco by sa deva malo hnevat, ze jej milemu z nej stoji brko.
takze nie, vacsinou to nie je problem. je vsak dobre pamatat na tzv. spontannu erekciu, ktora sa moze dostavit kedykolvek, najma v mladsom veku. tak budes mat pri sebe uterak alebo zostanes dlhsie vo vode, pockas az opadne, skryjes sa za partnerku, atd. vsetko lahko riesitelne situacie, ked uz teda je dovod sa kvoli tuhemu brku skryvat.
ludia, ktori preferuju nudisticko-naturisticky zivotny styl, su zmiereni so svojim telom, su akoby viac spati s prirodou, takze nad samozrejmymi vecami sa zbytocne nepozastavuju.
nicoho sa nebojte, chodte do toho, je to vyborna skusenost a moznost ziskat pomerne zriedkavy pocit slobody. zacnite postupne, ak sa potrebujete osmelit, chodte skoro rano alebo neskoro vecer, aby ste tam boli sami alebo skoro sami. da sa to naucit alebo skor znovuobjavit, ved je to predsa nasa prirodzenost odpradavna.
:-)