Opalovanie hore bez/nuda pláž

Príspevok v téme: Opalovanie hore bez/nuda pláž
12vavo12

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať pretože leto sa už blíži. Ako je to s opaľovanim hore bez. Priateľka by s tým chcela začať. Opaľujete sa hore bez pri jazerách alebo len na dovolenkách, kde vás nikto nepozná? Kde takéto opaľovanie praktizujete? Aký máte názor na opaľovanie hore bez?

Ďalej by sme chceli vyskúšať aj nuda pláž, nakoľko priateľka chce byť rovnomerne opálená aj tam dole. Máte skúsenosti s nuda plážami? Ktoré nuda pláže najčastejšie navštevujete? Ďalej by nás zaujímalo ako je s ochlpením. Má byť žena vyholená alebo pásik? Ak ste už boli na takejto pláži, ako boli ženy najčastejšie upravené tam dole? A čo muži, holíte si chlpy v okolí penisu alebo to vôbec neriešite? A posledná otázka sa týka erekcie. Priateľka ma dosť veľké prsia a neviem ako budem reagovať na jej nahé telo. Prihodila sa vám už erekcia na takejto pláži? Ako ste to riešili? Nehnevala sa vaša priateľka?

Vopred ďakujem za všetky názory, informácie, skúsenosti

KVBK

Ak sa chcete opaľovať hore bez, tak OK, robte to tam, kde vás nikto nevidí, prečo hľadáte nuda pláž? To už je exhibicionizmus, to mi nikto nevyvráti. Organizovať sa, ukazovať sa a pritom mať možnosť pozerať sa na isté nahé partie iných, porovnávať a ktovie čo ešte, ako už bolo písané. Že je to prirodzené? To by bolo v raji, keď sme ešte nepoznali hriech. Teraz nami pri nie takýchto podnetoch začína lomcovať žiadostivosť.

wreck

vyhoda piesku je ta, ze sa da formovat do pozadovaneho tvaru. deva si napriklad lahne na chrbat do obluka na kopu piesku, natiahne ruky dozadu, este trochu piesku pod zadocek, aby bola vyssie, a uz je pripravena prijimat telo pana. ked sa pouzije vlhky piesok, kopa chladi, ked sa dosype teply, hreje a drzi tvar aj pri silnejsom prirazani. pri trosku napaditosti sa da z piesku vyformovat prirodna postielka alebo operadlo a daju sa zazit nove polohy (napriklad kopa piesku na rozhrani kolmeho utesu a plaze, vytvarovana do opierky, s moznostou mierneho zaklonu hlavy...)

obcas su tie zrniecka otravne, najma pri lizani, ale tak je to len raz za cas. :-)

Prezyvka55

Ja mam radsej zenske s pale skin, princezne. Moc nemusim ked niektore zenske vyzeraju uz prvy letny mesiac ako romacky.
Ale spat k teme.
Nevidim v tom problem ak sa nejaka zena opaluje naha alebo hore bez alebo ako chce, samozrejme jej vec. Vacsinou sa aj tak nie je naco pozerat kedze vacsinou sa odhalia len tie skarede a tie co vyzeraju tak ze ti az slina pada neukazu nic :(.
Co sa tyka toho sexu na plazi, tak neviem co mam skusenosti tak na piesku to nebolo nic moc. Sice som bol este mlady a viacmenej to bolo kvoli tomu ze som mal 17 a apartman spolocny s rodicmi tak sme nemohli ist tam, ale vela piesku, na skalach je tvrdo, takze skor na stojaka.
Ked vonku to uz je potom lepsie ta nasa priroda kde je na zemi hlina :D. Ale zas vam neodporucam to robit kade tade. V niektorych statoch je za to basa, u nas iba pokuta.

Inak btw to opalovanie je fakt skodlive, nejaka som neprisiel na dovod preco sa ludia vypekaju na slnku :D nevravim ze si nepolezat na plazi ale pod slnecnikom alebo v prirode niekde v tieni je super. Ale prezit sa na slnku len tak? wtf?

ONKO

Nechaj ich karcinomprs, nech sa dievcata opaluju a o par rockov ak bude este existovat toto forum tu zalozia temu ze im bola zistena rakovina. Ked im to ako pises zato stoji tako riskovat a najma ked ozonova diera je z roka na rok tensia a tensia. Ja sama som mala v rodine jednu(svagrina) ktora sa este tym chvalila ze chodia do bulharska na nudaplaz a ze sa tam opali uplne cela. A pred dvoma rokmi umrela na rakovinu prs. Vtedy ked chodila na nudaplaz sa tak este nehovorilo o rakovine prs ako teraz takze bolo malo informacii. Pritom v rodine nemali ziadnu zenu ktora by mala rakovinu prs zistenu a ajhla u nej bola. Mozno by ju dostala aj tak a mozno si k nej pomohla tym opalovani hore bez pri mori.
Wreck: opalovanie pri vode je rychlejsie ako niekde na luke lebo voda odraza slnecne luce a pri vode sa rychlejsie opalis ako inde. Takze sa aj rychlejsie spalis preto k vode treba kremy s vyssim faktorom co spomina Karcinom. A v tom ma pravdu pokozka na prsnikoch je tensia a citlivejsia. Ja by som teda neriskovala. Lenze vysvetlit to niektorym husam je tazke co uz....

wreck

tak asi nikto rozumny nebude nahy vyvaleny v lete na prudkom slnku, najma nie, ak je svetly typ. iba co ocervenie, namiesto opalenia sa. ked je niekto medzi 10-15 v juni/juli/auguste vylezeny na slnku, nech sa nedivi, ze koza si pamata. navyse voda zvadza k dlhsiemu pobytu na slnku, lebo chladi. ale to je omyl, pretoze uva a uvb ziarenie prenika niekolko metrov pod hladinu takmer bez znizenia intenzity.

pritom rovnomerne a bezpecne opalenie sa da docielit aj v tieni. tmavsie a tmave typy dokonca ani nemusia pouzivat oleje a kremy. kedze na nahe telo dopada vyrazne nizsia intenzita uv ziarenia (napriklad sa uvadza, ze piesok odrazi len stvrtinu povodnej intenzity), pokozka ma moznost sama sa dostatocne branit. velmi svetlym typom sa odporuca natierat sa radsej aj v tieni.

neviem ci s rastom zivotnej urovne maju slovaci pocit, ze ked sa uz vyberu na tazko zarobenu dovolenku, musia byt vycapeni na slnku 24/7, inak sa to ako dovolenka nepocita. ale vyzera to tak. odhliadnuc od toho, ze uz aj na slovensku sa da nejaky cas nechat opiect na smrt. nemusim dufam pripominat niektore minule leta, kedy teplota v tieni vyskocila nad 40°C.

potom ani tie prsia vacsinou netreba natierat, ved kto by uz len chcel lizat opalovaci krem. ;-)

karcinomprs

Opaľovať sa hore bez je veľmi riskatné pre ženy. U žien ktoré sa opaľujú hore bez je dokázaný zvýšený výskyt karcinoma prs. Prsné tkanivo je veľmi citlivé na UV žiarenie a bunky vystavené tekémuto žiareniu často začnú mutovať a zhubne sa zvrhávať. Natretie prsníkov krémami s vysokým ochranným faktorom je najlepšie riešenie ale to vám zase zabráni v opálení prs. Takže je dobré zvážiť či vám to opaľovanie hore bez stojí zato riziko do budúcnosti. Najmä ak dnes už stúpa počet mladých žien okolo 30 rokov ktorým bola diagnostikovaná rakovina prsníka. Stojí vám to zato? Veď prsia aj tak na verejnosti neukazujete. A to že sa vašému partnerovi-manželovi páčia opálené prsia nestojí vôbec zato riziko. Ak vás partner v budúcnosti sklame budete ľutovať čo ste boli ochotné kvôli jeho chúťkam podstúpiť. Nenechajte sa ovplyvniť tým čo sa páči jemu ale čo vám prospeje.

123ivet456

Zdravím váš. najprv by som chcela poďakovať za založenie tejto témy veľmi zaujímavé téma dúfam že sa vyjadria k nej aj ostatní.

S opalovaním hore bez problem nemam. Zacala som s tým nejako spontanne ako sme zacali chodit na dovolenky s priateľom. Na zaciatku som bola trosku nesmela ale nepacilo sa mi uz v puberte ked som mala plavky tie vsetky trojuholníkové biele miesta na prsiach. Cez leto som chcela mat nejaký ten top s vystrihom a vyzeralo to dosť divne keď má clovek na prsiach tie biele miesta. Tiez nemam malé prsia ako aj tvoja priatelka a povedala som si že sa nemám za čo hanbiť. Priateľ bol velmi milo poteseny, ze som sa tak zacala opalovat. Pacim sa mu a ak sa nemam opalovat teraz tak, tak potom nikdy, teraz som mlada, mam pevne prsia tak preco nie. Prevazne sa tak opalujem doma lebo máme bazén tam je to super na lehátku a nikto vas neruši zhodite vršok a prijimate slnecne paprsky,na jazerach, alebo na dovolenkach pri mori. Chodievame hlavne do talianska a tam sa tych zenskych vela tak opaluje. Robim to kvoli sebe lebo budem ich mať pekne opalene a aj kvoli partnerovi ktory sa rad na mna pozera. hehe Co sa tyka opalovacich kremov pouzivam faktor 30, co si sa bal o bradavky tam davam vacsiu vrstvicku a potom sa uz vôbec nebojim ze sa spalim, este sa mi to nestalo. Ci ze opalovanie hore bez schvalujem sama ho praktizujem a nenašla som žiadnu nevyhodu preco to tak nerobit.

Nudaplaze nevyhladavam. Ale navstivili sme ich uz zopar. Je to tiez zaujimava skusenost. Velmi dobre skusenosti mam s vadas sturovo. Je to termalne kupalisku na juhu slovenska. Kde zriadili aj nuda plaz. Paci sa mi na tom to ze je to oddelene od ostatnych navstevnikov. Preto kazdy moze byt kde chce. Napriklad sme chodieviali tak ze jeden den nudaplaz a druhy den normalne bazeny. Takto clovek prestrieda a aj sa opali. Je tam maly termalny bazen ludia pohode. Netreba sa toho bat prides das dole plavky a ides sa kupat, slnit. Priatel tam bol so mnou a bolo super. Aj pocasie vyslo aj sa mu pacilo. Vacsinou na boli dievcata vyholene alebo pasik/trojuholnik mali. Naslo sa aj par neoholenych. Ja si konkretne holim vzdy pysky a okolie bikin aby nic netrcalo. Potom pahorok bud pasik alebo nic. Priatelovi sa paci ked som vyholena. Mne sa priatel naopak paci na prirodno pride mi to sexy. Ale na leto sa vacsinou holi aj kvoli teplu aj kvoli vode a opalovaniu ak by sme zase isli na nejakú nudaplaz. To ze sa obavas ze sa ti postavi nie je nic neobvikle. Aj priatelovi sa to stavalo bezne na nudaplazi (aj ked niekedy som mu aj ja k tomu dopomohla naschval napriklad ze som sa troska viac rozkrocila hehe) aj ked uz samotne to ze som tam bola naha ho to dost vzrusovalo. Predsa len co si budeme hovorit prsia partnerky robia divy. Tak ze sa vobec s tym netrap divne by bolo keby nereagoval priatelka moze byt rada ze ma doma zdraveho partnera.

Milovanie na plazi je super. Uz sme sa tiez tak milovali. Milovali sme sa aj v mori ale aj na plazi. Najlepsie je nejako skoro rano alebo k veceru ked uz tam nikto nie je. Ale daju sa najst aj pekne zatoky kde nie je az tak vela ludi. Samozrejme ze nie je vhodne sa milovat medzi mamickami ktore tam stavaju hrad z piesku s detmi. Ale vzdy sa da najst nieco kde si to uzit su to neocenitelne zazitky na ktore clovek len tak rychlo nezabudne. Super sú (z vlastnej skusenosti) aj saty ked si hodi priatelka na seba len tak naostro. Ten moj si to nevie vynachvalit pochvaluje si vyborny pristup :D. A taka vecerna prechadzka je ozaj krasna. Ak je priatelka hanbliva neboj sa jej pomoct nech vie ze sa ti paci. Potom urcite aj sama ta bude prekvapovat, zeny to vedia velmi dobre iba sa boja niektore ale ked zistia ze sa ti pacia tak ta budu stale provokovat ci uz saty bez podprsenky alebo nudaplaz, hore bez. Ten moj si to nevie vynachvalit a ja som stastna ze sa mu pacim.

12vavo12

Lulu2011 ďakujeme za info a rady.

A čo ostatné dievčatá/ženy vy sa neopaľujete tak ako Lulu2011?

Milovali ste už na pláži? Budeme radi za ďalšie skúsenosti, zážitky a nápady.

Lulu2011

v Grecku, ale zas enie kazdy den hej, to sme riskli len 2 x :D potom na balkone a na hoteli v posteli uz len :) ale sex si mozes dopriat aj na Slovensku..zastavit auto sa da kde tade :)

mne sa este prsia nespalili nikdy, ale tak jasne, ze sa treba chranit, ja mam citlivy dekolt, takze bezne v lete zacinam 30tkou faktorom a pouzivam ho cele leto na dekolt, niekedy dokonca 50, hoci bezne na zvysok tela mi staci 4-6 faktor, dokonca olej