Zdravím.Mám 16 rokov,úplnu rodinu a finančne sme na to velmi dobre. No má problémy s tým.že mi každý hovorí že som škaredá,vysoká,mám velké nohy a podobne.Pri týchto rečiach mi sebavedomie kleslo na úplne dno. A oveľa častejšie rozmýšlam nad tým či by nebolo lepšie keby som tu nebola ako nad budúcnosťou mojho života.
Chcem sa stať peknou,obľúbenou a tak. Neskutočne závidím ludom ktorý maju taký štastný život že maju okolo seba priatelov a ludia su s nimi nielen pre to ako vyzerajú ale aký sú vo vnútri. Ja nemám nikoho s kým sa dokážem porozprávať o tomto. Ako mám nabrať sebavedomie,sgtať sa lepším človekom,okúzliť ludí a tak. Nemala som ani poriadneho chlapca,ktorý by ma vážne lúbil,ale boli to iba také zálety. Prosím poraďťe mi lebo netuším ako to s takýmto stavom budem ťahať ďalej.
Som škaredá, vysoká, mám velké nohy...
Kolko merias a ake cislo nohy mas? :-)
Raz Frankl povedal: Neexistuje človek, pre ktorého by život nemal prichystanú zmysluplnú úlohu. Neexistuje situácia, v ktorej by nám život prestal ponúkať zmysluplné možnosti.
Hľadanie zmyslu života je životnou úlohou každého človeka. Zmysel života nemôžeme nikomu nadiktovať. Hľadať a realizovať ho musí každý z nás sám.
Nebudem a ani ti nechcem radiť, pretože si istotne samostatne zmýšľajúca osoba, ale sú tu nejaké možnosti: napr. máš nejaké záujmy? máš aspoň nejakú vec, čo ťa naozaj teší? Ak áno, je tu možnosť to využiť to.
Čo je pekný človek? Pekná budeš, ak budeš mať vnútro v poriadku... poznám mnoho ľudí, ktorí práve nespadajú do súvekých meradiel nalinkovanej krásy, ale napriek tomu sú úspešní, cestujú, spoznávajú ľudí. Ale nejde všetko hneď a naraz, treba na sebe pracovať, presne tak, nie je všetko len tak dané, ale treba pracovať. Nech sa darí!
Zivot nie je fer. Cim skor to pochopis, tym lepsie.
Pockaj este 2 roky a potom sup na plastiku.
zivot je boj a o vsetko pekne a prijemne sa musis pricinit ... nic Ti nepadne samo do lona ... ale stoji to za to a ked sa o to sama pricinis, o to Ta to viacej nielen potesi ale i uspokoji ... hladaj krasu v Tvojom okoli, vsimaj si viac ludi okolo seba, prirodu ... a pekne a prijemne urcite objavis ... Tvoj zmysel zivota ...
Ide o to že ja nenachádzam zmysel života. A nepocuťujem žiadnu podporu od rodiny ani od nikoho,môj názor je vždy odignorovaný.
Hm, peknou a oblubenou ... nie si vobec narocna ... ale uspech nie je jedinym zmyslom zivota ... a ver mi, ze mozes byt stastna i bez neho ... je vela inych prijemnych pocitov pre ktore sa oplati zit ...