AHOJTE.poradte mi.bojim sa ze priatelka moze otehotnie lebo pri sexe kondom praskol .chcem aby si kupila test ale ona nechce. musi byt daky sposob proti pripadnemu tehotenstvu ked uz je po case na zobratie postinoru.. a nemyslim tym sposobom potrat
PROBLEM
no koncom mesiaca ho ma dostat.. ale to potom uz budu asi 2 tyzdne od sex.styku. a ked ho nedostane tak co potom?
kedy ma dostat menzes?
Chybaju tu zakladne info : mala uz Tvoja priatelka dostat menzes a nedostala? Ak je to tak, tak kupte tehotensky test a navstivte gynekologa. Injekcia nemusi byt par hodin po sex. kontakte. Ale par hodin alebo dni po styku ani tehot. test nemusi ukazat realitu, suvisi totiz s tvorbou urcitych hormonov v tehotenstve, s ich urcitou koncentraciou v tele zeny - a to je individualne. Ak ste len plni obav /co samozrejme chapem/, tak pockajte na termin menzesu a potom sa radte dalej.
hej uz je to viac...
v ktorej faze cyklu bola tvoja priatelka?postinor ucinkuje do 72 hodin,je odvtedy viac?
agina a ako si moze byt ista.. nemoze si byt ista.. ked ani ja nie som si isty
Zrejme si je priatelka ista, ze nie je tehotna, inak by vyvadzala ako tornado, spolahni sa.
ida prtosim ta .. nevies po akej dobe isla ta kamaratka za gynekologom?? a to jej meskalo alebo sla hned tam ...
ubohy tak asi, to by pritelka mala vedietmenstruacia je proces ktorym sa vlastne neopodnene vajicko a vystelka maternice dostavaju z maternice von a vlastne tymto umelym vyvolanim by sa malo vajicko dostat von, ale ja nieso odbornik takze nech priatelka urcite ide na gynekologiu a to cim skor
a ked ta injekcia vyvola menstruaciu tak tym sa zabrani tehotenstvu??