Zdravim, ide to zee..
mali sme s priatelom pohl. styl s kondomom. Bola som na priatelovi a ked som z neho zchadzala tak som ho vraj vyzliekla (teda ten kondom), potom sme uz nepokracovali .. nie som si ista ci sa priatel aj urobil ale co myslite je sanca ze by som mohla otehotniet?
"Vyzleceny" kondom
Dolorez, normalne zavolaj priatelovi a povedz mu, ze sa bojis, ze mozes byt tehotna, teda ci sa spravil ci nie...ked si nie si ista. Ako to mame vediet my? My sme tam s tebou neboli. A ked odpovie nie, tak je ta sanca urcite mala. A nepochopim ludi, ktori sexuju ale nevedia sa o tom s dotycnym clovekom normalne porozpravat...
jednoducho som to stopla a neboli sme este "na konci" preto neviem .. a jeho som sa nepytala ..
naozaj mozem byt tehotna aj ked sa do mna nevystriekal?
Neurobil sa mozno :D Mne najviac divne pride, ze vlastne nevies ci sa spravil ci nie :D Ak to nevie ani on, ci sa spravil ci nie, tak je to chuj a radsej s nim uz nesexuj :) A ano je sanca, ze mozes byt tehotna.
asi ste ma celkom nepochopili .. on sa na nic nevyhovaral .. jednoducho ked som z neho zchadzala tak som mu ho len zosunula .. a len pre istotu sa pytam ci sa z toho da otehotniet .. neurobil sa do mna .. a ak aj mozno ano tak este do kondomu ..
aa ked vam praskol ostala si tehotna?
mozes byt tehotna ak sa urobil do teba, a to ze si mu ho " vyzliekla ty " mi pride blba vyhovorka , prepac, moze sa stat hocico nam praskol ,ale urcite sa nevyhovoril na mna ze som ho vyzliekla ja alebo mojou vinou ze praskol
okej .. fajn .. ale aj keby sa urobil taak z toho ze som mu ho zosunula sa otehotniet neda vsak?
a to nevies posudit ci sa priatel urobil alebo nie? ved sa ho spytaj. a v kondome vidis, ci je ejakulat alebo nie. och boze, deti naco sexujete, ked to neviete.
ja si nerobiim srandu .. pytam sa vazne :/
ano je tam 100% sanca. ani nad tym nerozmyslaj.