Ma tu niekto skusenosti s Omega3 HP + organicky jod?

Príspevok v téme: Ma tu niekto skusenosti s Omega3 HP + organicky jod?
omega3

Bola som na ultrazvuku prsnikov a boli mi zistene cysty v oboch prsnikoch. Jedna znama mojej kolegyne ktora sa zaobera alternativnou medicinou mi odporucala toto uzivat ze to vraj pomaha na cysticke utvary v tele. Lenze problem je ten ze to dost drahe, jedna flasticka v mnozstve 270ml stoji okolo 20 eur.
Ma s tym niekto tu skusenost ze mu to pomohlo? Nechcem kupovat nieco zaco dam kopu penazi a nepomoze to.

omega3

Ja to mam od tej pani ktora mi o tom hovorila aj mi povedala v akom mnozstve sa to predava a za aku priblizne cenu. Tiez ze to nieje dostat v lekarni len v specializovanych predajniach alebo cez e-shop kupit. Ale ziadnu firmu konkretnu mi nespominala. Dakujem za informacie.

Ivka 1

Ale nie :) Písala som o výrobku firmy Nutraceutika - Omega3 s organicky viazaným jódom a myslela som, že sa pýtate práve na tento, pretože mi sedelo aj množstvo. Okrem toho, nikdy nepíšem o ničom, s čím nemám skúsenosti . Či už osobné alebo svojich blízkych....priateľov. Som dlhoročným zástancom výživových doplnkov na prírodnej báze a tak sa tých skúsenosti už nazbieralo.

salamandra

VEd preco nie, ryby olej je velmi zdraviu prospesni, tuto zlozku si telo nevie samo vyprodukovat, preto ho telu treba dodavat.Ked ti pride tento konkretny drahy, ved su aj ine od inych firiem. Ja uzivam a kupujem aj detom od starlifu, stoji 14€ a je tam 60tabliet, to mame na dva mesiace. Je tam okrem oleja aj vitamin E, s kt. je dobre ked sa olej. viaze. Ale co by som ti skor doporucila je uzivat inositol-hexa - •chrániť pred nádorovým ochorením prostaty, pečene, prsníkov a kostí
je to silny antioxidant.

omega3

A reagovala som na teba lebo jedine ty si tu pisala dost o nom pozitivne tak so zacala mat z teba dojem propagatorky.

omega3

A ja som kde spominala nejaku firmu Nutraceutika? Ani neviem o takej ze existuje. Neviem o com hovoris Ivka. Ja len ze ci niesi nejaka co nema potuchy ako to ucinkuje a chvalis to. Mam pocit ze si ten moj prispevok zobrala ako utok na seba.

Ivka 1

Takže s firmou Nutraceutika nemám nič spoločné. Produkt OMEGA 3 s organickým jódom kupujem za takú istú cenu ako aj ostatní internetoví klienti a bol mi doporučený primárom prírodnej medicíny a liečebnej výživy, keď som hľadala niečo účinné na podporu zníženej funkcie štítnej žľazy ale celkovo aj ako prevenciu pred onkologickým ochorením a kardio-vaskulárnymi ochoreniami.
Takže ja som spokojná.
Prispievatelka Irén 1 Vám písala, že jej to pomohlo na cysty v prsníkoch, čo je myslím aj Váš problém.
Čo sa týka ceny, to je už na Vašom rozhodnutí, či vsadíte na kvalitu a pomôžete si alebo budete skúšať a skúšať a keď si to spočítate, nakoniec Vás to bude stáť oveľa viac.

omega3

Ivka1 a ty si nieco ako dilerka tohto pripravku ze ho tak vychvalujes alebo mas s tym osobne skusenosti? Chcem vediet nazory ludi ktory ho uzivali a ako im zaucinkoval, nie propagaciu vyrobku ako takeho. Uzivala si ho na nieco, pomohol ti osobne? Lebo ak si nejaka z ich firmy co to vyraba, tak jasne ze ho budes vychvalovat do nebies aky je super. Ide oto ze niesom v najlepsiej financnej situacii a preto nechcem vyhadzovat peniaze len na nejaky kvazi super vyrobok. Urcite obsahuje ten organicky jod v sebe? Na kolko uziti mi vydrzi taka flasticka?

Ivka 1

V lekárni neodporúčam kupovať, výživové doplnky majú malú vstrebateľnosť a prídavné látky, ktoré obsahujú sa usádzajú v organizme na najslabších miestach. Tam sa hromadia .... a časom môžu začať spôsobovať rôzne ťažkosti.