TRPIM BULIMIOU A NEVADI MI TO

juvena

Reakcia na nazov temy: Tak asi netrpis ked ti to nevadi, myslim to ze mas bulimiu. Ked si si zvolila bulimiu ako zivotny styl, tak nech sa paci.

ich

a tie depky este mas? alebo uz len cisto chudnes.....
No na chudnutie je najlepsie cvicit a pravidelne a zdravo jest....nie vracat...prosim nevracaj...tak neschudnes pekne...totalne zoslabnes a budes vyzerat hrozne...to je ale nic oproti tomu ako sa budes citit....

....

prvy krat som na tomto fore.ako mam chapat pojem bulimia?ide len o to, ze nie ste spokojne so svojou postavou,a so strachu ze stlstnete vsetko vyvratite..??
vsimla som si na sebe(asi pred 2 mesiacmi som nemala este ziadne problemy)ze ked do seba dam vacsie susto a pocitim ze mi"nesadlo" na zaludok mam potrebu sa vyvracat.aj ked to nejde same od seba,radsej idem na WC a strcim si do hrdla prsty.Schudnut nechcem cize nevraciam preto aby som schudla skor len ked citim ze mi je troska zle radsej to poriesim takto. Nejde o bulimiu ze nie?

merien

ahojte=)cem wam len powedať že na pokeci mam stranku anoreXia,,,,,,bola by som rada kby ste prišli trochu zwerejniť waše skusenosti a trochu wšetko prebrať=)hmm??čo wi nato???budem rada ak sa mi ozwete=))s Laskou Merien

tinushiq

za aky dlhy cas si telo na zvracanie samo navykne? prosiim odpiiste kto viete.. alebo aspon priblizne.. :( dakujem.

diamond

Alternativa prosim napis mi viac na moj e-mail lusy_diamond@centrum.sk rada by som sa s tebou porozpravala prsim prosim