Spravna zivotosprava - ubytok na vahe

Príspevok v téme: Spravna zivotosprava - ubytok na vahe
terkaaaaaaaa

Zdravim vsetkych nadsencov zdravej stravy :),
od konca marca som zmenila jedalnicek, podarilo sa mi schudnut 6kg ziadna dieta proste zmena zivot. stylu a vylucenie peciva bielej muky, sladenych napojov, na maximum obmedzenie cestovin, ryzi a vsetkych moznych sacharidov. Preferujem vela vela zeleniny a kuracie maso proste vela bielkovin,vlakniny. Pijem len nesytenu mineralku prip. vodu z vodovodu nesladeny caj.
Z 81kg vazim 74,6kg obvod pasu z 82cm na 74cm prsia 100cm na 95cm boky 108cm na 98cm vyska je 176cm.
Najdem tu niekoho s podobnou skusenostou? Chcela som vediet ze ci este pojdu kila dole, alebo by som mala zacat s nejakym sportom. Chodila som sem tam behat ale teraz nemam cas :( .

be-fit

prepac az teraz som si vsimla tie miery, cize toto by si uz mala...uz len v tom pokracovat a nevzdavat to a zacat sa trosku hybat...uvidis vysledky sa urcite dostavia :)

be-fit

Ahoj, mne sa podarilo nieco podobne, od cca januara do dnes 8kg, teraz mam tych 65kg, ale este to stale neni ono...je ale pravda ze moj jedalnicek urcite nieje taky striktny ako je tvoj a hlavne teraz som mala predstnicami a ta strava bola katastrofa (nastastie za 2 mesiace len 1kg hore :) ) Ale idem od pondelku zase do toho, lebo uz sa aj citim neustale nafuknuta, unavena a proste mi nieje dobre :)
Ja mam len par jednoduchych zasad: -papat minimalne 5x denne, pecivko ked tak 100% celozrnne, kazde jedlo aspon z 1/3 tvori ovocie/zelenina, ale pozor ovocie papam len do obeda, kvoli vyssiemu obsahu cukru :), to iste plati aj o ryzi, zemiakoch, chlebiku a dalsich jedal s vyssim obsahom sacharidov- tie si dam este na obed ale uz neskor nie, a ako pises treba zvysis prijem bielkovin...mne sa este celkom osvedcili aj proteinove tycinky- taka moja zachrana :) Ale samozrejme ked papas vela bielkovin musis aj cvicit :)
Ja by som povedala ze vaha sa urcite pohne este smerom dolu, len to nevzdavaj a hlavne nehladuj a drz sa...este by som ti poradila cvicenie v spravnej tepovej frekvencii...ako som si kupila merac tepu a dodrzovala som tep 65-75% maximalne tep.frekvencii (maximalna je cca 220-vek, kedy sa pali podkozny tuk a vaha sa rychlejsie pohla dole... A hlavne ber to tak ze vaha je len cislo :) cize kludne mozes chudnut a vaha ti bude stupat, lebo budes naberat aktivnu hmotu a nie tuk :)...Vezmi meter a pomeraj sa, alebo sa orientuj podla nohavic...budem ti drzat prsty a urcite napis ako pokracujes dalej :)