Chcela by som schudnut zo 75 kg na 51 kg

Kika:)

Nedávaj si takéto ciele...prečo sa chceš orientovať na číslo na váhe..? daj si cieľ že za mesiac schudneš 2-4 kilá, a takto postupne váhu znižuj, začni športovať, a zaujímaj sa o to čo ješ, jedz viac zeleniny, ovocia, menej cukru :) a ono to pôjde

petra309

ahoj nechcela by si sa radiť spoločne ?? :D ..a ja by som potrebovala schudnuť a v dvojici to ide lepšie :D :D ...

Maoam

Lulu, cauko :D, FDH (friss die Hälfte = zer polovicu :D dieta je dost ucinna, ak ma clovek teda mal roztiahnuty zaludok a bol nauceny na pre jeho telo nadmerne a zbytocne velke porcie, ale je to dobry zaciatok, telo sa nauci davat signaly, kedy je skutocne hladne

kolko sa ti podarilo zhodit? gratulujem :-)

k zakladatelke: nepisala si tu uz minule nahodou? 24 kg je praca na dva roky

Lulu2011

sialla - chyba ti tam obed, extremizmov hladovkou do buducna clovek naberie + 10-20 kg, treba jest nie hladovat, da sa schudnut aj jedenim - vlastna skusenost

opakovalo sa to tu uz 100 x - chudnutie-ako.sk milion rad

clovek pribera, lebo je viac, ako jeho organizmus pozaduje, mne stacilo jednoduche pravidlo, jest vsetko, ale zo vsetkeho si dat len polovicu, prve dni ma clovek strasny hlad, ale potom si zvykne, hlavne nevynechavat cas na jedlo, jest rano, na obed aj vecer

matka22222

Vela pit čistej vody,jest všetko v malych davkach aspon 5x za den,možno obmedzit sladke zo začiatku a vela pohybu to pomaha aj na travenie ;-)

Sialla778

Ahoj ja uz mam chudnutie za sebou .. Tu je/bol moj jedalnicek:
-ranajky: ovsene vlocky v mlieku s hrozienkami a medom (med podporuje travenie a natrafila som aj na medovu dietu ktora spociva v tom, ze pred spanim treba ziest lyzicu medu. Kazdy tyzden 1,3 kg dole)
- olovrant: jablko
-obed
-vecera: zelenina/ jablko

Dolezite je jest min. 5-krat denne, vela vody (cista voda, zeleny caj) a pohyb..