Ahoj baby hladam babule čo chcu schudnuť aspoň 10 kg ak nas bude viac tak nam to pôjde lepšie. Viem ze nieco taketo tu uz je ale pre zienky v strednom veku tak ak sa tu najde niaka s problemom ako ja treba napisať komentárik vyška, váha a cielova váha + si budeme pisať čo sme počas celeho dňa jedli pisať si výaledky a spoločne sa z nich tešiť :) takže ja 167 cm 80 kg cielova hmotnosť 68kg :)
Chudnutie pre tínedžerky
ja sa citim ako tínedžerka
nepise sa v nazve temy "pre tinedzerky"? :)
Ja mam 22 a schulda som z 58kg na 45 za 3 mesiace. Citim sa vyborne, a bez cvicenia.
caute baby:) mam 18 r. a rada by som sa k vam pridala:) chcela by som schudnut par kg, presny ciel nemam, skor to posuduzujem podla postavy...moje miery su 174 cm a 68 kg momentalne :) snazim sa zdravo stravovat a k tomu nejaky ten pohyb..kvoli skole a inym povinnostiam nemam moc casu, ale ked sa chce, tak to ide..:) dnes moj jedalnicek nebol moc pekny, no snad zajtra to bude lepsie a ozvem sa ..:) zatial caute :)
Tenzi
Schudla som za cca 2-3 mesiace ..
Ahoj baby tak ja som si dnes kupila aj permanentku do fitka takze dnes si doprajem posledny kusok čokošky a od zajtra sa ide zarezávať ;) a selly885 mohla by si nám dať nejáke typy budeme vďačne :)
Selly885 - za aký čas si schudla?? :-) budem rada ak nám poradíš :-)
Antiana? Anjelik* má pravdu, týmto si len telo ničíš a znehodnocuješ si život :-
Antiana, každé telo má svoje dopredu stanovené limity, ktoré by sa dali zmeniť, ale len o niekoho, kto by disponoval pochopením a z neho prameniacou silou. Je mi ľúto, ale ty ním rozhodne nedisponuješ, vzhľadom k tomu, ako nakladáš s vlastným telom, ktoré ti má slúžiť na to, aby si spoznávala tento svet. Ty si ho vedome poškodzuješ. Domnievaš sa pritom, že je to tvoje rozhodnutie, ale aj v tomto sa mýliš. To rozhodnutie už urobil dávno niekto pred tebou a ty len slepo nasleduješ jeho osud. Pre ľudí ako ty, má telo nastavené obranné mechanizmy, ktoré sa zapínajú vtedy, keď je jasné, že bytosť v tele je bez zdravého rozumu. Potom sa to javí, že aj keď len vodu piješ, aj tak nechudneš. Možno, keby si sa len trochu zamyslela, objavila by si niečo, z čoho by si mala potešenie a nesúviselo by to len a len s váhou. Lebo je to škoda, že jediné, čo v živote robíš, je napĺňaš *tebou* vytvorený ideál, ktorý ideálom nikdy nebol a ani nebude. Keď budeš zomierať, už bude neskoro plakať za premárneným životom. :o)
A pre chudnúce slečny..nespoliehajte sa na pevnú vôľu, tá nestojí za veľa, ale si dopredu určite presné dôvody, prečo schudnúť a na tie si spomeňte vždy, keď vás ovládne túžba to zabaliť. :o) Vnímajte svoje *chudnutie* ako niečo, z čoho sa tešíte a nepodmieňujte ho pohybom ručičky na váhe. Ako ste nepribrali za týždeň, za týždeň ani neschudnete.
ahojte, mám 32 rokov, 161 cm a 42 kg. Liečim sa ale na PPP - terajšia fáza ja anorexia...ja viem že je to choré, ale chcem schudnúť na 35 kg...už sa o to snažím dva mesiace, ale váha nejde a nejde dolu, nech čokoľvek robím, ani keď jem celé dni len pár kusov ovocia - jabĺk a pijem len vodu, nesladené čaje a kávu (som závislá od kávy 2v1 a cappuccina, ale sladím len sacharínom, ale je možné že nechudnem od tej kávy? lebo taká, akú ju pijem ja, je aj dosť kalorická, ale neviem a ani nechcem sa jej zriecť...)
Ahojte baby :)
Mne sa podarilo schudnut (hoci uz davnejsie), schudla som cca 9kg.. Momentalne mam 172cm a 52kg a citim sa skvelo :D Ak by ste chceli mohla by som vam ponuknut moje skusenosti, typy, cviky ..