Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudnutie pre tínedžerky

Príspevok v téme: Chudnutie pre tínedžerky
gulicka16

Ahoj baby hladam babule čo chcu schudnuť aspoň 10 kg ak nas bude viac tak nam to pôjde lepšie. Viem ze nieco taketo tu uz je ale pre zienky v strednom veku tak ak sa tu najde niaka s problemom ako ja treba napisať komentárik vyška, váha a cielova váha + si budeme pisať čo sme počas celeho dňa jedli pisať si výaledky a spoločne sa z nich tešiť :) takže ja 167 cm 80 kg cielova hmotnosť 68kg :)

lovri77

caute baby:) mam 18 r. a rada by som sa k vam pridala:) chcela by som schudnut par kg, presny ciel nemam, skor to posuduzujem podla postavy...moje miery su 174 cm a 68 kg momentalne :) snazim sa zdravo stravovat a k tomu nejaky ten pohyb..kvoli skole a inym povinnostiam nemam moc casu, ale ked sa chce, tak to ide..:) dnes moj jedalnicek nebol moc pekny, no snad zajtra to bude lepsie a ozvem sa ..:) zatial caute :)

gulicka16

Ahoj baby tak ja som si dnes kupila aj permanentku do fitka takze dnes si doprajem posledny kusok čokošky a od zajtra sa ide zarezávať ;) a selly885 mohla by si nám dať nejáke typy budeme vďačne :)

tenzi

Selly885 - za aký čas si schudla?? :-) budem rada ak nám poradíš :-)

Antiana? Anjelik* má pravdu, týmto si len telo ničíš a znehodnocuješ si život :-

anjelik *

Antiana, každé telo má svoje dopredu stanovené limity, ktoré by sa dali zmeniť, ale len o niekoho, kto by disponoval pochopením a z neho prameniacou silou. Je mi ľúto, ale ty ním rozhodne nedisponuješ, vzhľadom k tomu, ako nakladáš s vlastným telom, ktoré ti má slúžiť na to, aby si spoznávala tento svet. Ty si ho vedome poškodzuješ. Domnievaš sa pritom, že je to tvoje rozhodnutie, ale aj v tomto sa mýliš. To rozhodnutie už urobil dávno niekto pred tebou a ty len slepo nasleduješ jeho osud. Pre ľudí ako ty, má telo nastavené obranné mechanizmy, ktoré sa zapínajú vtedy, keď je jasné, že bytosť v tele je bez zdravého rozumu. Potom sa to javí, že aj keď len vodu piješ, aj tak nechudneš. Možno, keby si sa len trochu zamyslela, objavila by si niečo, z čoho by si mala potešenie a nesúviselo by to len a len s váhou. Lebo je to škoda, že jediné, čo v živote robíš, je napĺňaš *tebou* vytvorený ideál, ktorý ideálom nikdy nebol a ani nebude. Keď budeš zomierať, už bude neskoro plakať za premárneným životom. :o)

A pre chudnúce slečny..nespoliehajte sa na pevnú vôľu, tá nestojí za veľa, ale si dopredu určite presné dôvody, prečo schudnúť a na tie si spomeňte vždy, keď vás ovládne túžba to zabaliť. :o) Vnímajte svoje *chudnutie* ako niečo, z čoho sa tešíte a nepodmieňujte ho pohybom ručičky na váhe. Ako ste nepribrali za týždeň, za týždeň ani neschudnete.

antiana

ahojte, mám 32 rokov, 161 cm a 42 kg. Liečim sa ale na PPP - terajšia fáza ja anorexia...ja viem že je to choré, ale chcem schudnúť na 35 kg...už sa o to snažím dva mesiace, ale váha nejde a nejde dolu, nech čokoľvek robím, ani keď jem celé dni len pár kusov ovocia - jabĺk a pijem len vodu, nesladené čaje a kávu (som závislá od kávy 2v1 a cappuccina, ale sladím len sacharínom, ale je možné že nechudnem od tej kávy? lebo taká, akú ju pijem ja, je aj dosť kalorická, ale neviem a ani nechcem sa jej zriecť...)

Selly885

Ahojte baby :)
Mne sa podarilo schudnut (hoci uz davnejsie), schudla som cca 9kg.. Momentalne mam 172cm a 52kg a citim sa skvelo :D Ak by ste chceli mohla by som vam ponuknut moje skusenosti, typy, cviky ..