Prosím o radu. Nemám potvrdenú alergiu ale asi ju mám. Mám otrasnú nádchu, fakt hnusnú a čo je nejhoršie asi mi to prešlo aj na priedušky lebo pri každom nádychu a výdychu cítim pichanie hrudi. je také niečo možné aby z alergie prepukla normálne choroba ako zápal priedušiek alebo niečo také. ak má niekto takého skúsenosti tak poprosím poradte aké lieky Vám zaberajú, ja som si kúpila Sisophrol repetabs, čo mi zastavil nos ale nie kýchynie a hnusný kašel.
Alergia - zápal priedušiek?
Mám zistenú alergiu v okolí hlasiviek - krupičku,zahlieńuje sa mi hrdlo tak s tým bojujem,Vincetkou,Mullerove pastilky atď.
Ale trocha sa to zhoršilo a mávam pálenie na pľúcach. Bol som na vyšetrení na pľúcnom,nález nemám a čakám ešte na výsledky z krvi.Rád by som spoznal niekoho s podobnými príznakmi.Poraďte.
Pomaha aj Quercetin s vitaminom C.
Teoreticky ano, len neviem ci to vedia prehltnut. a treba davku znizit v pomere vahy tela dietata ku dospelej davke 3ktat 2 kapsule je pre 70 kg cloveka. Pre 35 kg dieta je to polovica.Horsie je s mensimi, kedze oreganovu olej v kapsuli je silne korenie.Snad ked sa zamiesa do plno jedla, da sa zjest. Potom jedla chutia ako pizza.Vo vode sa pit neda, lebo plave na vrchu a prilepi sa na jazyk a krk a pali. Mozno rozmiesanu v smotane a dost zriedeny.
Ak je to bakterialneho povodu ,mozem poradit prirodzene antibiotikum, olej z divokeho oregana. tri krat denne 2 zelatinove tobolky, vzdy na plny zaludok, lebo je to vlastne korenina. Velmi je to ucinne hlavne na aspergilove infekcie, ale aj na ine.
Pri alergii su vytoky z nosa priesvitné.Ak si chorá tak husté.V prvom rade treba ísť k lekárovi pretože tento rok je omnoho viac skrytých zápalov plúc.Može ísť aj o alergiu ale tú si daj najskôr zdiagnostikovať pretože každému sedia iné lieky.Aj ja teraz idem zmeniť liečbu.
Ahoj.V prvom rade by si mala zajst k lekarovi, lebo sa ti to vymkne spod kontroly a nasledky sa ti nebudu lubit. Vazne viem o com hovorim.Zazila som to na vlastnej kozi. Rok som sa upokojovala, vsak to prejde, to nic nie je, az som skoncila s tazkou astmou, chronickou alergiou a zhruba dvoma mesiacmi PN. Liecim sa uz tri roky, chodim aj na liečenia do Tatier, aj do nemocnice na bronchoskopie atd. a stale este niesom uplne v poriadku. Preto ti radim skus sa otom porozpravat s lekarom a co najskor chod na alergologiu.Do nosa ti odporucam flixonase a ostatne nech ti poradi doktor. Ak sa mozem opytat, ako dlho uz mas priznaky?
Uz aj ja blbnem, vola sa to Claritine.
Ano, dokonca z neliecenej alergie mozes dostat aj astmu.Mne na sennu nadchu velmi pomaha Clarinol,berie sa to tyzden, je tam 7 tabliet a stoji cca 137,-Sk.