Problem v sne

Príspevok v téme: Problem v sne
Jsjsjskskskd

Ahojte.

Pocas spanku sa mi zacali diat divne veci. Zacalo to asi pred tyzdnom ked som cez den zaspala. Nemyslite si o mne ze som blazon ale zobudila som sa a niekto alebo nieco bolo u mna v izbe proste neviem to opisat bolo to fakt cudne nejake zvuky a ja som bola maximalne vystrasena citila som sa akoby to bolo naozaj. Snszila som sa chytit mobil ale nedalo sa to, nevedela som sa hybst a asi po 5 minutach sa mi ho podarilo zobrat z miesta vzdialeneho asi 5 cm odo mna. Ked som konecne fakt s velkou namahou vytocila mamine cislo a zvihla to zistila som ze neviem rozpravat. Zacala som plakat a ked som zatvorila a otvorila oci nic nimde nebolo. Kukla som vytacanr cisla a mMe som naozaj nevolala. Ale bol to teda otrasny sen!

Dalej. Spala som a myslela som si v spanku, ze telefonujem s pristelom. Otec mi prisiel do izby a este som mu poveDala ze uz musim ist lebo je tu otec a on ma prebudil. Potom som sa prebrala ked na mna naozaj realne zacal rozpravat a odlepila si telefon z ucha. Tiez som s nim naozaj nevolala.

A naposledy s mi stalo asi to najhorsie. Hrozne sa bojim hmyzu a pavukov a mala som opat sen alebo teda to noeco co neviem nazvat ze ich na mna popadalo asi milion a ja som len nehybne lezala na posteli a nemohla sa ano pohnut ani mic proste tam po mne liezli a nedokZala som pohnut ani prstom.

Co to je? Mam zajst k psychologicke? Je mozne, ze sa jedna len o velmi zive sny alebo mam nejaku poruchu spanku ci psychiky? Poradte prosim

zea

skús si na nete nájsť články o spánkovej paralýze. možno to je aj tvoj prípad a niečo sa dozvieš. nie si v tomto období v prílišnom strese, alebo čosi podobné?