Ahojte...S partnerom mávame nechránený pohlavný styk, ale nikdy nedosiahne vyvrcholenie vo mne..Od poslednej menštruácie mám 2 týždne..Ale už tri dni cítim velkú nezvyčajnú únavu a to nič skoro nerobím, ráno mi je na zvracanie a keď ráno niekto hovorí o jedle napína ma..Tieto tri dni sú tie rána hrozné, včera som aj zvracala, ale musím priznať že to nieje len ráno, ale pretrváva to do celého dňa..K tomu ešte cítim nafúknuté bruško a sem tam mierne bolesti ako pred menštruáciou, ale nie až tak moc..Prosím niekto mal podobné problémy a zistil že to bude taký malinký "problém"? a nakoniec sa stal rodičom? :) :) Ďakujem za odpoveď!
Je to tehotenstvo?
a musim podotknut kamoska mala prve priznaky uz druhytyzden tehotenstva ,kazda sme ina niektora to pocituje velmi niektora nie
hmm ,,urob si test ak ti bude meskat menstruacia ,ja tiez cakam ci mi pride alebo nie, mam kazdy vecer pichanie v podbrusku vajecniky si citim ako 2 lopty aj celkovo podbrusko si citim nejake velke (nie na oko ) ako keby som tam mala nieco najviac , dufam ze to nieje zapal,ale moje vysnivane babo :) daj vediet
ak do teba nedosiahne vyvrcholenie ako chceš byť tehotná?
inak dobrá správa, včera aj mne bolo zle a asi polke ľudí, kt. poznám, takže asi bolo niečo vo vzduchu ..
tehotná nie si, nemáš byť totižto ako
hmm?