Fytoestrogeny a pigmentove skvrny

Príspevok v téme: Fytoestrogeny a pigmentove skvrny
strawberry12

dobry den,

zacali sa mi tvorit na tvari pigmentove skvrny, nikdy som ich nemala... chcem sa spytat, ci mozu mat suvislot s jedenim pomletych lanovych semiacok a sojovych vyrobkov, kt. obsahuju fytoestrogeny, ci by mohli mat na toto vplyv, kde trochu slnka k tomu dopomohlo..kedze hormony ovplvynuju tvorbu skvrn, len sa v tom velmi nevyznam..vdaka!

Ivka 1

na to je veľmi dobrý krém Epiblank - je určený na pigmentové škkvrny a čo je hlavné, je na prírodnej báze, čiže v kontakte so slnkom bez rizika. Ako vnútornú podporu odporúčam A Beta CARE - opálite sa omnoho rýchlejšie , oplálenie bude mať dlhšiu trvanlivosť , je to zároveň prevencia pred alergiou na slnko a pigmentovými škvrnami.

strawberry12

no ja som myslela aplikaciu na tvar- koncentrovany vit. A a sipkovy olej ho ma vraj dost a ten naprava destrukcie zo Slnka... samozrejme, vit. A + slnko cez den je velmi zla kombinacia, ale na noc... urcite by som ho neuzivala, hlavne nie synteticky, ale vdaka!

Ivka 1

Na koncentrovaný vitamín A si dávajte pozor - jeho prebytok v organizme môže vyvolať onkologické ochorenie. U ľudí s onkologickimi ochoreniam bol zistený prebytok vitamínu A v tele. Zamerajte sa skôr na provitamín A - telo si vytvorí samo koľko potrebuje. Ako prevencia pred pigmentovými škvrnami je veľmi dobrý prírodný produkt A Beta CARE , obsahuje provitamín A, vitamín E a selén - ochrana pred rakovinou kože a onkolickými ochoreniami.

strawberry12

Vdaka za odpovede, citala som na internete, ze je dobry aj koncentrovany vit. A, tak do jesene aspon na noc sipkovy olej a pojdem na preventivku, ci nahodou ta stitna zlaza, aj tak byvam unavena, mozno je to tym... cukor, to si myslim, ze sa vylucit uplne neda, myslim, ze cukor telo potrebuje..

vitavi

Máš to z jednoduchého cukru - repný cukor, trstinový, melasa, med, alebo fruktóza príp. laktóza. Tak pozor na sladkosti.

salalalala

tvorba skrv moze byt prejavom problemov so stitnou zlazou, tak zahod vsetko sojove do kosa a chod k lekarovi na krvne testy...

beautician

Urcite aj tvorba skvrn je podmienena hormonalne,ale samozrejme nemusi to byt len zo semiacok a sojovych produktov.Dolezite je nevystavovat sa zbytocne slnecnemu ziareniu a ak ano pouzivat krem s ochrannym faktorom aspon 50 pri pigmentáciách pretoze tie sa budu zhorsovat.popripade ak Vam vadia mozte si ich dat v septembri odstranit bude chemickym peelingom alebo laserom.dermarevolta