Pokúsim sem napísať svoj príbeh v skratke - študujem veterinu, prvý semester bol ok, všetko šlo fajn, v skúškovom sa mi prejavila úzkostno-depresívna porucha, ťažká depresia, žiadna sranda , všetci lekári mi tvrdili že to mám zo stresu zo školy, aj keď ja som sa s týmto názorom stotožnila len čiastočne, druhý semester bol horší, bola som na AD, ťažko sa mi sústredilo, ale snažila som sa čo to dalo , bohužiaľ aj tak som sa nedopracovala k zápočtu z anatómie :( Momentálne som už psychicky celkom ok, aj vďaka tomu že som si našla priateľa ktorý mi v tomto dosť pomohol, neberiem už žiadne lieky , aj keď stále mávam aj horšie chvíle, ale zvládam to. A teraz sa neviem rozhodnúť, podala som si prihlášky aj na iné školy na ktoré ma určite zoberú, ale veterina bol vždy môj sen, má najlepšie uplatnenie do budúcnosti zo všetkým odborov ktoré ma lákajú, a pri predstave že sa mám rozlúčiť z celým tým lekárskym prostredím je mi naozaj do revu :( Ale bojím sa že to nezvládnem a zase sa psychicky zosypem, už si vôbec neverím. Rodičia ma tiež podporujú v tom aby som opakovala ročník. Ja osobne si myslím že na mojich psychických problémoch mala škola podiel len čiastočný, na strednej škole som sa stresovala viac a na psychiatrii som neskončila, bohužiaľ lekári to neriešili a len mi predpisovali lieky.
Budem rada za každý názor :) (okrem jednej osoby s Daddy Issues :DD