Tabletky proti stresu

ahoj...

skoč k obvodnému, za pár minút môžeš mať v ruke čo ti skutočne pomôže ( mne FRONTIN)

bez predpisu sú všetko len naozaj cukríky

lilllliannn4

Ahoj, odporučím Ti Sedativ PC sú to homeopatiká bez predpisu. Ja som si ich dávala, keď som mala stres v práci a pomohlo. Želám veľa šťastia na štátniciach. PS: neboj nebude to až také hrozné ako si predstavuješ :-) vlastná skúsenosť :-)

huhu5

sak skoc za obvodakom nech ti cosi predpise.. hentie volnopredajne cukriky su akurat vyhodene peniaze ak neratame placebo

quinn

ja budem mat tiez coskoro statnice, kedze sa nechcem zbytocne dopovat liekmi, vzdy vecer si spravim medovkovy caj (to najma preto, aby som vecer zaspala a nemyslela na skolu). Osobne mi to pomaha.

xoxo123

Tak potom neviem skús popýtať v lekárni..a kúp aj veľa čokolády, aj tá pomáha ;)ja ked som v strese ju jem jak chleba :)

xoxo123

V lekárni sa spýtaj na ukludňujúce tablety, kt. sú na bylinnej báze, neboj žiadna závislosť ani nič...je to slabé..ale pomáhajú fakt..volali sa Persen, ale potom ich prestali vyrábať, ale zasa sa začali, len neviem či ich teda majú ale popýtaj sa na ne a ked tak oni ti už dajú niečo tomu podobné :)