no tuto temu zakladam, len tak, chcem si o tom pokecat, kazdy nazor ci skusenost vitana. takze ziadne nadavky, slusna debata na urovni.
takze, momentalne mam riadne svinsku chripku, cize horucky,bolesti, hrdlo jak smirgel, sopel, takto zle som sa necitila uz daavno. doslova mi az na umretie bolo posledne nastastie len dva dni, uz mi je len tak normalne, ze bezne nachladnutie.
ale dnes sa mi v noci stala taka vec. a teraz rozmyslam, ze to mohlo byt z teploty, proste normalna halucinacia (i ked neboli to 40tky uz). este podotykam, ze take veci, ze "astralne cestovanie" by to mohol niekto nazvat som mavala z casu na cas, ale to skor bolo take, ze len velmi zivy sen si myslim. no a toto mozno bolo tiez, ale bolo to este ine. mozno to bolo sposobene aj tym, ze ja som sa fakt velmi zle citila, aj som si vravela, ze neviem vydrzat vo svojej kozi uz, ze chcem ist prec.
no bola som vo svojej posteli a teraz neviem ci som spala, ci nie (logicky asi ano, ze) ale rozhodla som sa ist do kuchyne, ale ten prechod tam si vobec nepamatam ako sa konal. tak som normalne v tom sne bola v kuchyni a tam bola mama s bratom, som ich videla, pozorovala ich, oni ma ignorovali a ja ze no tak vidim, ze su tu, asi sa tiez zobudili, robili si nieco na pitie a tak ze idem spat do izby spat. a prisla som ku dveram ze ich idem otvorit a vtedy som si uvedomila, ze ved ja ich nemusim otvorit, ze ved ja cez ne prejdem. este som si uvedomovala, ze to bude asi divny pocit, ze ake to bude, ale prislo mi to uplne normalne a presla som skrz dvere do svojej izby a potom si pekne dosla zas lahnut do postele. a potom som sa asi zobudila uz naozaj ale nevedela som rozlisit ze co bola realita a co nie. ale tak som vstala teraz uz naozaj fyzicky som sa vnimala, otvorila si dvere :D a naozaj sa v kuchyni bavil brat s mamou a robili si pit. tak som si aj ja spravila pit a som im to vravela, a ze to od tej teploty iste mam :D no moze byt, moj brat raz ked bol maly, tak mal taku teplotu, ze rozpraval, ze na strope su nejake koniky.
no ale bol to skvely pocit, ze prejst dverami a este si to uvedomit, ze vlastne ja nemusim otvorit kluckou, ze ved teraz sa mi to da aj inak a aj ten pocit prechodu, vobec nebol nejaky weird, hoci na okamih som sa zhacila pred tym "prechodom" ze to bude ake divne, a nebolo, bolo mi to uplne normalne
ale inak som normalna, drogy neberiem, mam vedecky mozog, cize exaktne dokazy a kontrolovane experimenty, to je moje. ale aj tak, vnimam aj siroku oblast veci, ktore sa zatial preukazat nedaju a su tu. berte to ako cisto akademicku debatu a ak nahodou mate nejake podobne stavy, tak sem s nimi