Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyska BA vs Brno

Príspevok v téme: Vyska BA vs Brno
Ada20

Ahojte,
Prijali ma aj do BA aj do Brna na management. Odobory su dost podobne no neviem kam ist. Obe varianty maju svoje plusy aj minusy. Skusim to tu zhrnut:
BA
-skola ja lahsia ako v Brne, ale aj menej kvalitna
-byvam s rodicmi v BA, mam svoj priestor
-BA poznam, aj ked je to nie je velmi pekne mesto, poznam ho a viem sa v nom orientovat
-mam tu rodicov, kamaratov

Brno
-skola je na vyssej urovni, je tazsia
-skola ma lepsie vybavenie, krajsie priestory
-Brno sa mi ako mesto paci viac(zatial ho ale nepoznam tak to je len taky subjektivny pocit)
-cestiana mi nerobi problem (z hladiska pcohopenia), ale neviem ake to bude v odbornych vyrazoch a v pochopeni ucitelov ci skript
-byvanie na intraku, som skor introvertka, nechodim do klubov, barov a na chaty opijat sa cize sa bojim ze by mi hluk prekazal ci uz pri uceni alebo robeni vlastnych veci
-nove prostredie, co moze mat ako pozitivne, tak aj negativne stranky
-ked som bola na strednej, bola som rok v anglicku na vymennom pobyte a bolo to OK, ale nebola som z toho uplne nadsena a navyse mam pocit, ze som nezapadla do kolektivu
-cestovanie ma moc nebavi, v Brne by som sa mu asi nevyhla (nemyslim v ramci mesta, ale do BA za kamaratmi, rodicmi)

Frajera nema, cize ani to nie je faktor ktory by ma tu drzal alebo tam tahal ...

Je to vnutorny boj, na rozhodnutie mam este cca. mesiac (kedze Brno ma skorsie zapisy).
Viem ze za mna nemozte vybrat, ale akym sposobom by ste rozmyslali, ako by som to mala rozseknut a vybrat si? Studovala som vela stranok o oboch skolach ale stale som nerozhodnuta.

Pripadne ak sa najde niekto kto zije/studuje v Brne a vedel by to porovnat, tak velmi uvitam.

Dakujem