Kto mi poradi,ako sa toho konecne zbavim..uz dost dlho som aka..aj v skole som bola. Nikdy som pred viacerými ludmi nevystupovala. A ked aj ano..vzdy som sa bud strapnila alebo ma druhy..smoo kopka nestastia. Denno denne vybavovacky ma ubijaju..hambim sa velmi. Ten pocit dostat prec chcem
Mam 30 som prehnane utiahnuta
Je to jedna z metód psychoterapie, takže najlepšie je navštevovať psychológa. Ja som si pomohla sama, niečo som načítala, pochopila som, v čom je problém a zmenila, čo bolo treba zmeniť.
poetka, vsetci,
aj ja sa snazim nieco podobne opravit u seba, kto, kde pracuje s tym typom teraapii ktore spominas, prosim
Sadan, čiste zo zvedavosti..ako si to myslel s tou každodennou hypnózou? :o)
nada, to chce veľa práce na sebe, ale dá sa to. Žiadne hypnózy a pochybné metódy neskúšaj. Klasická kognitívno-behaviorálna terapia pomáha. Ak by si chcela, mohla by som ti o tom niečo napísať na mail. Daj vedieť :)
PS: viem, čo je byť utiahnutá, taká som bola od detstva. Ale teraz už vybavujem jedna radosť, až sa musím niekedy krotiť :)
Podla mna sa hned netreba hypnotizovat, aj ked to moze byt zaujimave :)
Skor by som hladala pricinu, preco sa tak spravas. Skus porozmyslat.
A tie koncepty "vzdy som sa strapnila" "som kopka nestastia" apod. vyhod z hlavy. Pretoze ak toto o sebe tvrdis, nikam sa nepohnes. Je to presne to, co ti blokuje cestu k tomu byt spokojnesia v tomto smere. Presne taky obraz potom o sebe vysielas okoliu.
PS: druhy clovek ta strapnit nemoze. To mas tiez len v hlave.
Pocity su iba feedback na naše zmýšľanie takže zmen myšlienky a tvoje spravanie sa zmeni tiež.Pomocou NLP,EFT a Hypnózy sa dá zmeniť akákoľvek črta osbnosti , 90% toho , čo robíme je iba naučené správanie ktoré sa dá vymeniť za iné.
nlp-akademia.sk má podcast odporúčam