Mam 30 som prehnane utiahnuta

poetka

Je to jedna z metód psychoterapie, takže najlepšie je navštevovať psychológa. Ja som si pomohla sama, niečo som načítala, pochopila som, v čom je problém a zmenila, čo bolo treba zmeniť.

pepe01

poetka, vsetci,

aj ja sa snazim nieco podobne opravit u seba, kto, kde pracuje s tym typom teraapii ktore spominas, prosim

poetka

nada, to chce veľa práce na sebe, ale dá sa to. Žiadne hypnózy a pochybné metódy neskúšaj. Klasická kognitívno-behaviorálna terapia pomáha. Ak by si chcela, mohla by som ti o tom niečo napísať na mail. Daj vedieť :)

PS: viem, čo je byť utiahnutá, taká som bola od detstva. Ale teraz už vybavujem jedna radosť, až sa musím niekedy krotiť :)

Loba

Podla mna sa hned netreba hypnotizovat, aj ked to moze byt zaujimave :)

Skor by som hladala pricinu, preco sa tak spravas. Skus porozmyslat.
A tie koncepty "vzdy som sa strapnila" "som kopka nestastia" apod. vyhod z hlavy. Pretoze ak toto o sebe tvrdis, nikam sa nepohnes. Je to presne to, co ti blokuje cestu k tomu byt spokojnesia v tomto smere. Presne taky obraz potom o sebe vysielas okoliu.

PS: druhy clovek ta strapnit nemoze. To mas tiez len v hlave.

5adan

Pocity su iba feedback na naše zmýšľanie takže zmen myšlienky a tvoje spravanie sa zmeni tiež.Pomocou NLP,EFT a Hypnózy sa dá zmeniť akákoľvek črta osbnosti , 90% toho , čo robíme je iba naučené správanie ktoré sa dá vymeniť za iné.
nlp-akademia.sk má podcast odporúčam