(ne)skusena

Príspevok v téme: (ne)skusena
(ne)skusena

Myslite si,ze kvalita sexualneho zivota zavisi aj od poctu sexualnych partnerov?Ja som mala 4,s kazdym som mala dlhodoby vztah,s mojim poslednym partnerom som uz 5 rokov a asi to bude moj posledny uz natrvalo.Len ma trapi,ked pocujem ostatne baby rozpravat,kolko a akych skvelych milencov mali a ake bolo skvlele ich milovanie.Aj ovela mladsie baby mali viac partnerov ako ja.Ja sa potom citim menejcenna a zacinam mat komplex.Ked som kamoske povedala,ze som mala len 4,tak mi ani verit nechcela.Niekedy ma fakt napada,ake by to bolo byt opat sama,slobodna a moct flirtovat s hocikym.Co si o tom myslite?Som menej skusena?

(ne)skusena

No vsak ja netvrdim,ze len take uzivanie si bez lasky,tiez by som sa nevyspala s niekym,koho by som nemala rada alebo nebola donho zalubena.No ale keby som cely zivot nemala tie dlhodobe vztahy a medzi nimi ziadna sloboda,tak by som sa asi zalubila niekolkokrat,mala by som viac kratkodobejsich vztahov,napriklad pol roka-rok,alebo tak,urcite nie bez lasky,no a doteraz by som ich stihla mat viac ako 4 a bola by som kvazi skusenejsia,vedela by som porovnavat a tak.Okrem toho ja som nikdy nezazila sklamanie v zmysle ze by ma moj partner opustil,vzdy som to bola ja,kto vztah po 3 rokoch ukoncil.Tym padom si myslim,ze mozno aj preto si niekedy neviem vazit to,co mam,lebo neviem ake to je kedniekoho stratis,ze ta opusti.

malinka

pozri ja som mala dvoch partnerov jeden to bol taky dlhodobejsi a ten druhy to bol taky popud a poviem ti potom ked som sa vyspala s tym druhym mala som nenormalne vycitky, proste dosla som na to ze nie som taky typ na take nezavazne vztahy a potrebujem toho cloveka naozaj mat rada.

elablue

Nechapem preco slovicko uzivat si spaja vacsina z vas automaticky so striedanim partnerov.Ved uzivat si mozno aj s jednym partnerom a ovela lepsie ked je tam laska.

(ne)skusena

Ja viem baby a dakujem vam za vsetky prispevky.Mate uplnu pravdu.Ja sa len nechcem jedno rano neskor zobudit s pocitom,ze som cosi zameskala a mala si uzivat kym som bola mlada,vtey uz bude na to neskoro,teda ak budem dovtedy vydata,ale hadam hej.esteraz diky za podporu.

ccc

nemáš im čo závidieť, skôr tvoje kamošky tebe..kvalita sex.života nezávisí od počtu mužov.tvoje kamošky sa môžu tváriť ako "skúsené" ale o čom to je ? o ničom.Každý z nás môže mať milencov, koľko chce..ale my nie sme zviaratká..takže buď na seba hrdá

elablue

Ja nevidim nijaky problem v tom ze by si to nove mohla skusat so svojim sucastnym partnerom to potom ked takto budes uvazovat tak sa ani nevydavaj lebo ta manzel omrzi a potom co spravis? Ja takym veciam nerozumiem. Ja toho svojho tak milujem ze si neviem predstavit ze by som mala chut skusat nieco nove s inym partnerom.Ved na co mas chut, tak to navrhni partnerovi, na to nepotrebujes ineho chlapa.

zajik

evinka to napísala správne,je totiž obrovskýn rozdiel medzi sexom a milovaním...tie tvoje kamošky o tom nemajú ani potuchy....

(ne)skusena

Svojho priatela velmi milujem,len niekedy lutujem,ze sme sa nestretli o par rokov neskor,sme spolu od 21rokov,aby sme sa stihli predtym ''vyburit''.Nechcem aby to nanho potom prislo,ako na vacsinu chlapov v 40tke,druha puberta,no a na mna tiez:-(
Zaroven mi niekedy chyba v sexe objavovat nieco nove a po 5 rokoch mi to niekedy pripada uz take predvidatelne.Chapete ma niekto?Tym vsak netvrdim,ze svojho priatela vymenim za nahananie inych sexualnych objektov.To by som uz bola celkom padnuta na hlavu:-)

(ne)skusena

Ja viem,ze uplne vsetko,co tu pisete,je pravda,tiez sa na to tak pozeram,aspon teda vacsinou. Avsak kazdy clovek,s ktorym sa kedy milujes,ta nauci nieco nove,preto si niekedy myslim,ze ti,ktori mali viac partnerov su skusenejsi.Napriklad moje kolegyne su jedna zo spanielska,jedna z nemecka a este jedna slovenka a ja som z nich mala najmenej partnerov.Mam 26rokov,oni tiez priblizne tolko.

ffff

1.By ma zajimalo kolko mas rokov?
2.Mas pekne blbu kamosku
3.Rozhodne zalezi na kvalite a nie kvantite
4.Ked predomna postavis dve zeny rovnako stare a jedna spala so 4mi chlapmi a druha s 10timi, co myslis ,ktoru si vyberem? bez debaty tu prvu.Nepotrebujem mat doma pobehlicu
5.Ja mam 24 a zatial som mal len jednu a teda aj mam,ma 41 a mozem skoro so 100% istotou povedat ,ze nikdy by som ju nevymenil za 3 mladucke, alebo neskusene...kvalitovo by sa jej nevyrovnali.A to nemyslim ,len v posteli ,ale hlavne aj mimo, tolko mi toho dala...

takze tak.