Dobrý deň. Mal som marihuanu a na druhy den som mal taky zvlastny pocit, cas isiel strasne pomaly a vsetko sa mi zdalo byt trvajúce velmi dlho, ako keby som necitil sam seba alebo nebol pritomny alebo ako to vysvetlit. Dnes je uz 2 den po huleni a uz sa to normalizuje. Je to bezne ze to tak dlho trva kym sa dostane clovek vnimanim opat spat?
Marihuana - dlhý stav
No ja som nieco podobne raz zazila, ale nemala som to z marisky ale z antidepresiv. Ten stav bol velmi divny, velmi tazko sa opisuje, nieco ako odosobnenie, akoby som vsetko vnimala cez hmlu. Nedokazala som pisat, ledva som udrzala v ruke pero, ale mala som tak neistu ruku ze som sa nevedela ani len podpisat. Dokazala som ale citat a tak som si tie dni aspon precitala hrubu knihu. Bolo to uz pred rokmi, neviem kedy ten stav presiel, ale bolo tak 5-7 dni. Tiez som mala obavy, ci sa vsetko raz vrati do normalu ale nastastie vratilo.
Ak je tu este niekto kto nieco taketo zazil a vedel by mi poradit naozaj by som to ocenil, prosím.
Ak by bol niekto ochotny skym by som sa mohol o tom porozpravat trebars zavolat alebo cez skype tak mail je pysk321@gmail.com
Ďakujem za podporu :)
Neboj to prejde, ale moze to trvat par dni, mozno tyzden. Podla mna dlhsie by nemalo.
prestan sa pozorovat.. v tomto stave si to tym len zhorsujes. tento stav mozes mat tyzdne mozno mesiace ale imo najlepsie spravis ked si to nebudes vsimat a snazit sa fungovat normalne ako predtym ...
btw ja som to tiez zazil, uz neviem kolko trvalo ale tyzdne to asi boli .
cim menej sa tomu stavu venujes tym lahsie ho casom zabudnes ;)
Bojim sa ze mam mozgovu hmlu(brain fog)
Čo to znamená?
2 Fabio daj studiu potvrdzujuce tovje slova...ak niekto porovnava THC s kofeinom tak je u mna jasny...
Celkovo som aj taky paralozovany že ked sa napriklad poskrabem na hlave alebo na tvary tak to ledva cítim. Alebo sa mi horšie aj vníma