Dobrý deň! Prijali ma na gymnázium i na zdravotnícku(odbor Farmaceutický laborant), ale ja vôbec neviem, ktorú si mám vybrať :( Ak si vyberiem zdravotku, musím ísť na internát. Ktorú školu by ste mi poradili? Aké sú vaše skúsenosti s internátmi a ako ste to celé prežívali?
Ktorá škola?
osobne by som zvolila zdravotku
mimo domovu /intrak, podnajom/ som byvala celych 5 rokov na strednej, nelutujem ani tyzden... naucila som sa, aj ked niekedy to bolo tazke, byt samostatnejsia a viac respektovat druhych..no spoznala som aj ludi /bolo ich ale malicko/, ktorym intrak nevyhovoval a chceli byt doma... zalezi na tom, ako si prisposobiva k ludom a k roznym podmienkam na slovenskych internatoch :D -podla mna :) a tiez, neviem ake povolanie chces mat, no poznam kocky, ktore studovali farm.laboranta a studuju lekarstvo na vyske teraz :) chodila som na gympel, a nemam pocit, ze by ma nejako pripravil na prijimacky, na ktore som isla... takze tak :) vsetko zalezi od teba, dufam, ze sa rozhodnes spravne :)
Podla toho co chces do buducna robit, chces byt zdravotnicka alebo nieco ine. Vyber si to, co ta bavi.