Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemôžem robiť čašníčku

woo

dokonci skolu,sprav si maturitu a zatial si rozmysli, kto si a co vlastne chces. nikto ta nenuti byt casnickou, ale vzdelanie potrebujes. aspon ten vyucny list, aj ked ti bude aj tak nanic. mas 21 a zakladnu skolu, ved sa uvedom..a ak mas psychicke problemy , chod za lekarom, z coho sa ti trasu ruky, uzkost, fobie, ci fyzicky, neurologicky problem?

holos

nepoviem ked sa niekto netrafi do odboru na vyske a skusi druhu ale 5ta stredna je extrem, bud fake tema alebo si pekne rozmaznana

linnea

a ake mas zdravotne problemy, ze preboha ides uz na piatu strednu skolu? ked viem, ze mam tie a tie problemy, tak nejdem na strednu skolu, ktora vyucuje na povolanie, ktore ja nemozem robit nie? vsak su stredne skoly, na ktorych mozes mat zdravotny problem a nebude to vadit, v dnesnej dobe ani nie je take tazke sa na ne dostat... :)mas hodne trpezlivych rodicov, mala by si si ich neskutocne vazit... na mna by mali nervy uz len keby som sa rozhodla zmenit vysku, kedze mi este prispievaju...

kravamilka

tak mozno uz je cas sa tomu vyskusat postavit a cosi dokoncit:D bola si s tym uz u psychologa alebo psychiatra?

mimi555

Ja som preto menila skoly lebo sa mi nikde nepacilo a vsade nieco bolo ale vuete niekto meni auta niekto zeny niejto roboty ja skoly heh tak som si to ospravedlnila

v ako vrabec

odbor casnik nieje pre hocikoho. Musim byt sikovna a to trasenie je velky problem ak by si mala byt casnicka. To radsej prestup. S roztrasenymi rukami je to na prd.

kravamilka

a ake mas problemy? a ak je to s tym trasenim take vazne tak preco ste to nevedeli uz pred prihlasenim sa na odbor casnika?

frmk

mna by zaujimalo, z akych zavaznych dovodov si nechala pred touto uz styri stredne skoly
je totiz celkom dobre mozne, ze roztrasene ruky su len racionalizovana vyhovorka