tym ze sa ti nepaci svoj vyzor, si asi prejde fakt kazdy.. ja som mala v tvojom veku tiez asi najvacsi problem so svojim vyzorom a ked sa na to pozriem spatne, mam pocit, ze prave vtedy som najlepsie vyzerala, :D a neskutocne by som vratila casy 17tky.. :) pehy su velmi pekne a vyrazky ma takmer kazdy pubertak, len ty si ich sa sebe vsimas viac ako ostatne veci, nevidis sa ako celok, vidis len vyrazky... pritom podla toho co hovoris, ako celok musis vyzerat dobre ;) a s tymi ostatnymi problemami, mal by si podla mna skusit ist ku psychologovi, mozno ti bude vediet pomoct, ak je to take zle, no najprv napis, ci mas nejakych dobrych kamosov a ake mas vztahy s rodicmi? pretoze si myslim, ze nizke sebavedomie ma nieco s vychovou u rodicov.. :) hlavne sa neboj, o nejaky cas pride kocka, ktora ti sebavedomie zvysi o 100% :) a to stresovanie v skole..no ja napriklad som na vyske, kazdy tyzden musim odpvoedat, niekedy sa mi stane ze sa strasne bojim a neviem ani len ako sa volam ja, nie to este ako sa vola ten vaz, ktory vytiahne doktorka pinzetou :D som cela cervena a spotena.. a polka mojich spoluziakov to iste... takze nie si jediny, a vsimla som, ze na to casto ucitelia beru ohlad.. a na spoluziakov ser.. ziadny z nich nie je dokonaly, a ked to nechapu, nech sa___ - casom, no mozno nie na strednej, budes mat spoluziakov, ktori budu vyspelejsi a nebudu to riesit, - oni sami budu stresovat.. :)