dobrý deň.
hladala som v starších témach niečo o mojom probléme ale nič som nenašla...
Mám problémy s vlhnutím. Myslím,že je to antikoncepciou, ale nie som si 100% istá.
Mám nového partnera a nechcem ho sklamať. Existujú na to nejaké tabletky alebo niečo podobné?
ďakujem
Nedostatočné vlhnutie
Nedostatočné vlhnutie je hormonálna záležitosť spôsobená užívaním antikoncepcie. Môžeš si však pomôcť aloe krémom gelovej konzistencie Aloe Vera Gelly. Je vhodný ako náhrada lubrikačných gélov ,ktoré sú syntetického pôvodu. Aloe Vera Gelly je veľmi účinný aj pri rôznych zápaloch pohlavných orgánov, môže sa aplikovať aj do pošvy ako pomoc pri vzniku bolestivých trhliniek na sliznici pošvy.Veľmi rýchlo dokáže zmierniť nepríjemný pocit svrbenia,pálenia a bolesti.
Adaptogen Dong Quai/angelika cinska sa nazyva aj zensky zensen, znacne podporuje libido a sexualitu. Davka je okolo 3 gramov denne.
Nedostatocne vlhnutie moze zapricinovat kopa problemov, casto je to psychika, ale nie vzdy musi byt, niekedy su to aj fyzicke priciny. Nie vzdy sa podari zistit co je vo veci. Kolko mas rokov a mala si s tym vzdy problemy? Ked masturbujes sama, vtedy s tym nemas problem?
Lubrikacny gel?