Kde kúpiť pekné plavky

vitkovak

Janka kupovala som od nich a prekvapili ma hlavne kvalitou, modely tiež veľmi krásne mala som problém si vybrať

zuzfed

výber v obchodoch ma niekedy nenadchne, na internete je viac možností, takisto aj o kvalite si veľa viete prečítať

adkanov1

tiež som hľadala plavky, ktoré sa mi po dovolenke pri mori nerozpadnú, neroztiahnu sa, našla som presne to čo som hľadala a to z relleciga

simuira56

najkrajsie maju v takych, ktore sa sustreduju na spodne pradlo a plavky. len tam su aj ceny vyssie, no za to su tie plavky aj dost kvalitne

stanienka

treba pockat na vypredaje, teraz budu vsade strasne drahe plavky ale ked zacne byt teplejsie tak budu vypratavat sklady kvoli novym a starych sa bude treba zabvit :)

s17

Ja tiež naradšej nakupujem v New Yorkery, zatial som bola vždy s plavkami spokojná. Ak neviete, či si vyberiete, majú aj stránku, tak si kuknite aké plavky majú v ponuke.
www.kodino.com

akinom007

Tezzenis, tam je moznost skombinovat inu velkost nohaviciek a podprsenky rovnako mozes kombinovat rozne strihy ale tento rok este nevylozili novu kolekciu ale myslim ze coskoro

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.