Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neustály pocit smädu

Príspevok v téme: Neustály pocit smädu
kejra

Dobrý deň,

poznáte ešte nejakú inú príčinu neustáleho smädu, ktorý sa nedá uhasiť ani vypitím veľkého množstva vody okrem cukrovky. Niekedy vypijem aj pol litra naraz a napriek plnému žalúdku mám veľmi sucho v ústach, nič mi nepomáha. Denne vypijem aj 3 litre, čo u mňa nie je bežné.
Kamarátka, ktorá má cukrovku mi dnes merala cukor a vyšla hodnota 5,3 čo je vraj v norme. Je ešte iná choroba s týmto prejavom?

novanorma

Možno máš nabeh na cukrovku viem že ked merali cukor mne mal som 4 dačo musel by som pozrieť výsledky tak tam bolo 5 tých odsekov už a 4 už znamená že trba niečo zmeniť životosprávu aspon preistotu kým to neni fakt zle ale možno to je z niečoho ineho..

Zlatica

Dobrý deň,
ja mám taký istý problém, neustály smäd, ktorý sa nedá ničím uhasiť, Stále sucho v ústach, vo dne, v noci, veľa pijem a veľa krát chodim močiť Dala som si skontrolovať krv na cukovku, keďže viacerí v mojej rodine majú a všetko mám v poriadku. Mama má tiež cukrovku, namerala mi 5,3 Lieky neberiem žiadne, sem tam iba vitamíny. No a mám nízky tlak.

kejra

nie momentálne nie, som teraz v dosť veľkom strese a uživam len nejaké výživové doplnky ako horčík, zinok, sodík a vitamíny. Lieky neberiem ziadne.