Velky strach panika z ochorenia (oral bez)

Príspevok v téme: Velky strach panika z ochorenia (oral bez)
aaaaaaa11

Ahojte. Mam velmi zavazny problem neviem čo ma napadlo ale som bol za jednou zenou čo ponukaju sluzby na nete. Doslo len k oralnemu nechranemu sexu aj to trvalo velmi kratko.Jak som jej opustil byt odvtedy zacali moje velke problemy. Po polhodine na to neviem prečo ale nasadil som si chrobaka do hlavy čo ked nahodou som dostal nejaku chorobu (syfilis).
Kvoli tomu teraz vela stresujem panikarim,od vtedy neviem zaspavat spim len 4h,a potom uz sa len otacam v posteli,stale myslim len na to zle(skoro kazdu minutu) sem tam mi nechuti ani jest,bolesti zaludka,fajcim viac ako kedysi,mavam sucho ustach,stale googlim o nejakych chorobach,chodim sa len pozerat do zrkadla či sa neobjavi nejaky vreed .... no na zblaznenie mi je.

Robi to stres panika uzkost ????

MultiLevel

Maoam, samozrejme, ze sa tymto sposobom mohol niecim nakazit, ale jednak sa to ukaze az neskor a ako, nespavat kvoli tomu a robit si stres este pred tym, nez navstivi doktora? Zbytocneeee.... :) Jasne, treba si trosku toho "popola nasypat na hlavu" a uvedomit si, ze takto sa spravat uz nechce...ale zbytocne vysiluje, kym nepojde k doktorovi :)

ivet bartos

nenechaj sa ty takto chronicky zozierat syfilisom,chod na kolajnice,najlepsie v zakrute,aby ta rusnovodic zbadal uz v poslednej chvili a mas to vyriesene
a viac ta ten hnusny syfilis nicit nebude

Maoam

anjelik: ako u ktorych (mikroorganizmov), jasne, ze telo v strese ci so znizenou imunitou je ovela nachylnejsie, ale ... to je na dlhu debatu

k zakladatelovi temy: navstiv dermatovenerologa a povedz mu pravdu aj s datumom, kedy k tomu doslo, vzhladom k tomu kvoli roznym inkubacnym dobam ti urobi testy, vratane steru z ustnej dutiny a hrtanu + odberu krvi

nabuduce si rozmysli, s kym, OK?

anjelik *

Maoam, to je samozrejme pravda, ale rovnako si dovolím tvrdiť, že pokiaľ by aj došlo k stretu s takýmito mikroorganizmami, skôr dôjde k prepuknutiu choroby v tele, ktoré je permanentne vystavené tlaku uvažovania o tom, že som nakazený, som chorý, zomriem..ako v tele, kde je tzv. pohoda, klídek... Rozhodne je to nápomocnejšie, takéto uvažovanie, ako uvažovanie..čo by bolo, keby bolo a bude, nebude? :o)

Lulu2011

daj si o mesiac vziat vyter u urologa aby si bol kludny, tvoje terajsie myslienky su ti ponaucenim aby si nechodil za prostitutkami, ktorymi prejde denne niekolko cudzich vseliakych nakazenych vtakov

Maoam

baby, mate zcasti pravdu, ale sorrac, oralom sa prenasa dost vela mikroorganizmov, ktore vedia spustit hnusne infekcie, len tolko k tomu, inak by nebolo tolko pripadov ako je v praxi..

MultiLevel

Nebudem sa cudovat ak ochories nie z toho oralu, ale z toho, ze sa dobrovolne a sam psychicky nicis a tyras :D Si v strasnom strese a nesposobuje ti to ziadna choroba, ktoru ani nemas podla mna, ale ty sam...Vies ako bude tvoje telo reagovat na tvoje myslienky? Presne tak, ako si to nahovaras a predstavujes v hlave....
Z toho, co sa stalo sa maximalne tak pouc, uvedom si, ci to je nieco, co chces alebo nechce v buducnosti praktizovat a bodka....

anjelik *

Áno. :o) A keď v tom budeš intenzívne pokračovať, si schopný si nejaký ten chorobný stav v tele aj vyvolať a na vine nebude tých pár sekúnd, strávených v jej puse, ale tvoje idiotské uvažovanie. Tak sa láskavo skľudni a rozmýšľaj ako normálna rozumná bytosť a nie ako paranoidný ...doplň si čo chceš. ;o) Ľudí nezabíjajú choroby, ale ich vlastné uvažovanie, len to je schopné ten chorobný proces spustiť a potom je už neskoro..spätné pozitívne myslenie je to povestné ..s krížikom po funuse. Prestaň sa tým zapodievať a nabudúce si to radšej rozmysli, očividne na to nemáš, aby si využíval takéto služby, bez toho, aby ti následne nezadrbkávalo. :o)