Velky strach panika z ochorenia (oral bez)

Príspevok v téme: Velky strach panika z ochorenia (oral bez)
aaaaaaa11

Ahojte. Mam velmi zavazny problem neviem čo ma napadlo ale som bol za jednou zenou čo ponukaju sluzby na nete. Doslo len k oralnemu nechranemu sexu aj to trvalo velmi kratko.Jak som jej opustil byt odvtedy zacali moje velke problemy. Po polhodine na to neviem prečo ale nasadil som si chrobaka do hlavy čo ked nahodou som dostal nejaku chorobu (syfilis).
Kvoli tomu teraz vela stresujem panikarim,od vtedy neviem zaspavat spim len 4h,a potom uz sa len otacam v posteli,stale myslim len na to zle(skoro kazdu minutu) sem tam mi nechuti ani jest,bolesti zaludka,fajcim viac ako kedysi,mavam sucho ustach,stale googlim o nejakych chorobach,chodim sa len pozerat do zrkadla či sa neobjavi nejaky vreed .... no na zblaznenie mi je.

Robi to stres panika uzkost ????

0vecka

na ten syfilis som presne cislo nenasiel ... pri HIV je to zanedbatelne... ak mi date 10 000 tak sa kludne necham obsluzit slecnou ktora ma HIV....

0vecka

dajte nejake normalne zdroje aka je sanca nakazit sa pri orale... co som pozeral tak HIV je celkom OK nevim ako su na tom ine choroby ale co viem tak slapky ktore idu len z gumou robia oral bez takze tam ta sanca a najme pri jednorazovke bude zanedbatelna

Prezyvka55

Neboj nic si nechytil. Vacsinou tych mikroorganizmov co ta tu strasia s tym si poradi imunitny system. Denne sa na teba nalepi tolko bacilov z kluciek mhd, niekto ide nazachod neumyje si ruky, cigani daco pochytaju (ti sa neumyvaju nikdy). So vsetkym si hravo poradi imunitny system.
A pohlavnu chorobu nemas a maximalne co by si mohol chytit je tak mykoza a to by si uz vedel o tom na druhy den.

A druhykrat bud s kondomom alebo kasli na to ked ma za kazdym tak stresovat :D.

Maoam

v dnesnom svete, ked clovek spozna niekoho noveho, tak si musi dat pekne nacas a pockat, musi ziadat testy a to s pekne sirokym zaberom vratane steru z ustnej dutiny a Co., bohuzial ale je to tak

samozrejme obojstranne...

ale tak su muzi aj zeny, ktore s tym nemaju ziadny problem a idu do vztahu zodpovedne, vsak preboha, ked ide o tak intimnu vymenu roznych tel. tekutin, tak snad by cloveka skutocne malo zaujimat, ako na tom ten partner je...

ja sa len divim, akemu vysokemu % ludi je toto jedno a pri vetach typu 'staci mi pohlad na nu/jeho a viem, ze je OK', proste LOL

v ako vrabec

ja len lutujem tie zeny ktore su priatelkami alebo manzelkami takychto muzov co tie sluzby vyuzivaju. Ved tie dievcata-zeny ani len netusia cim vsetkym ich moze partner nakazit ked si len vezmeme inkubacnu dobu jednotlivych chorob. Len ja mam dvoch znamych co obcas vyuziju tie sluzby. Jeden robi kamionistu a druhy pracuje v banke. Jeden zenaty a druhy ma dva roky frajerku. Na otazku preco to robia ked maju s kym, odpoved bola lebo potrebujem aj inu a robit s nou to co len ja chcem a na akykolvek sposob. Niekedy mam chut to vykecat ich partnerkam co oni stvaraju za ich chrbtom.