Zobrali sme sa v roku 1988, odvtedy som gazoval ja,lebo ona neprinasala peniaze, bola v podnikani neustale v strate. Zobrala si uver 3.8 mil. , pracoval som v jej firme ale neplatila za mna odvopdy a úver nesplatila a ja som prisiel o rodicovsky rodinny dom. Ale situacia sa zmenila od roku 2010 dostavam dochodk (vdaka tomu ze mi ako podnikatelka neplatila 10 rokov socialne)192 euro a ona si nasla miesto opatrovatelky v Rakusku a prinasa mesacne 1500 euro. Od vtedy zacala spekulovat o rozchode a deti fanatizovala ze ju chcem zavrazdit a zobrat jej peniaze. Celé hodiny a dni maluje trojuholniky s blúdnymi cestickami. Byvali sme v prenajatom byte za 600 euro mesacne, ktory sa platil nieco z mojho dochodku ostatne z jej prijmu.
2 roky kula plan az vymyslela toto.
Vo februari 2013 si tajne prenajala byt a pocas mojej nepritomnosti sa aj s detmi tam prestahovala na mne nezname miesto.
Ja z mojho dochodku som nevladal platit stary byt, tak som sa ocitol na ulici.
Ma zjavnu poruchu osobnosti lebo trpi predstavou ze ju chcem zabit a preto sa odstahovala. Celé dva volne tyzdne maluje trojuholniky s bludiskom, cesticky ktoré nikam nevedú.
Nikdy v minulosti nevedela hospodarit s peniazmi a myslim si ze hlavna pricina je ta, ze potrebuje viac minut nez ma prijem. Pokial som mal kasu ja tak som peniaze udrzal na uzde.
Dve deti poberaju na rakuskej univerzite a 400 euro stipendium t.j. spolu 800 euro s jej prijomom 1500 euro je to spolu 2.300 euro.
Ked som dal na sud navrh na vyzivu manzela rok, neprisla na pojednavanie, teraz dala navrh na rozvod. Jej nesplateny uver sa bude delit medzi nou a mnou, jej ostane 2.300 euro, mne 192 euro dochodok. Stále navrava detom, ze ju chcem zabit, otravit, ze som ju nahanal nozom a podobne. Deti vždy veria matke nez otcovi.
Mam informacie od syna ze nevie vyjst ani s tymi 2.300 euro, lebo vela fajci a chodi po kaviarnach.
Kto si mysli, ze je tu dovod na zbavebnie svojpravnosti, kedze nemam ziadnu lekarsku spravu, nech mi poradi jako to urobit, ci je mozne podat z tychto dôvodov navrh na zbavenie svojpravnosti na sud aj bez lekarskej spravy. Som presvedceny ze není svojpravna, ktora matka by to urobila aby deti ostali bez otca a takto ich stvat proti mně. To není z mojho pohladu normalne.
Ako dať zbaviť svojprávnosti vlastnú manželku?
Janino
pises len to co ti pasuje.Ked si na manzelku zly tak je samozrejme, ze ta najhorsia je ona.Proste ty si sa vtedy tak rozhodol ze das do zaruky na tu hypoteku 3,8 mil.sk svoj rodinny dom.Uz toto bolo riziko.Ona nemala dat co do zaruky? Ci ako.Tak to vyzera ze ta pekne ojeb.....ala :-(
A na Sk ani take necakaj :-) ze zbavenie svojpravnosti manzelky :-))))) s tym asi TAZKO pochodis :-/
To je tazke. V minulosti zeny nemali rovnake prava ako muzi, lebo najprv nieco urobili a potom nad tym rozmyslali. Aj to len v lepsom pripade rozmyslali. A klamali, zatlkali a intrigovali, ohovarali. Zvierata sa spravaju tak, ze robia to, co ich v danom momente napadne, ze chcu urobit. Horsie je, ze sa tak pomaly zacinaju spravat aj muzi.
Ja mam podobny problem, nechcel by si so mnou vytvoril spolok, kde by sme sa modlili za skore umrtia nasich exmanzeliek. Aj by sme popijali, aj by sme sa modlili, to by bolo super.
:D lol no a ty si v poriadku ze s nou toto vydrzal? :D niektorych ludi nepochopim :D akoze ona zruinuje firmu a ty prides o rodicovsky dom :D to uz kto da rodicovsky dom do podieloveho vlastnictva s partnerom?
to by Picasso uz bol zbaveny svojpravnosti uz na zaciatku svojej zavratnej maliarskej kariery:DDD Mozno tvoje zena je skryty talent - pokracovatel kubizmu, treba ju v tom podporit :DD
Keby toto malo stacit na zbavenie svojprávnosti, tak mame polovicu naroda nesvojpravnu :-D
Nie, trojuholniky s cestickami na toto stacit nebudu :-D
Postaraj sa sam o seba, inou cestou to nedas.
Prepač, riadne som si to neprečítal.
barman zase pozor, deti studuju a z coho by ich zivila, keby prisla o pracu koli tomu, zeby sa o to postaral jej muz a nemala by prijem? Muz ako invalid tiez nic 192 eur dochodok a ako som pochopila, este aj bezdomovec?? ..Najlepsie bude, ked zistis vysku jej dlhov, co neplati a pojdes za dobrym pravnikov na konzultaciu. Neviem, z coho by si to asi tak platil po rozvode, myslim, ze ak bola firma na nu iba, tak to nie je problem, tebe nemaju na co siahnut, z coho strhavat, lebo sud by urcil urcite nejake zivotne minimum, na co ti siahnut nemozu a myslim, ze do neho spadas a kedze byt si predal a si na ulici, nemaju ti co vziat, radsej sa sustred, ako si zabezpecit dostojnejsi zivot ako mysliet na zbavenie svojpravnosti manzelky...Nemas rodinu? Divne, ze ti nik nepomoze...
Nerozvadzaj sa s nou. Musel by si platit za nu dlh. Skor zisti, co a kde robi a ohovor ju u tej rodiny, kde robi, nech ju vyhodia. Tu na SK sa spravodlivosti nedockas, ak si ju sam nevynutis. Takych spin ako je tvoja zena su na slovensku tisice.
Toto ti urcite nebude stacit na zbavenie svojpravnosti, ovela blaznivejsie osoby svojpravnosti nezbavuju. Radsej si skus zariadit zivot sam, na nu sa vykasli, najdi si pracu a zacni zit. Mozno by sa dalo nieco robit s tym, aby si za nu nemusel platit jej dlhy, ale neviem to presne, to sa musis poradit s pravnikom.