ahojte maminy.Mam 11 mesacneho syna a uz si ani nepamatam kedy som naposledy spala(v noci)Pokial bol maly tak to bolo v pohode budil sa cca 2x.Od 7 mesiaca sa ale budi 9-10x.Nemate neake rady?Zatial som doma tak mi to az tak nevadi ale zanedlho by som mala nastupit do prace a neviem ako to vydrzim.
nocny spanok
ahoj jaeny.napisala som Ti mailik,ale pravdepodobne si ho nedostala.Dnes mi totiz prisiel mail od tiscali,ze su nejake problemy s odoslanymi mailami.Tomasko je teda sikulka ked sa uz pyta.To nasho ani nenapadne.Vcera stal 1x sam asi 1min.a uz sa pokusa o prve krocky.Po schodoch ale vylezie len taky fukot.Vnucky su dvojicky?Ak budes mat chut tak sa ozvi na eviska@tiscali.co.uk
eviska,pýta sa cikať,mám ešte dve vnučky tie mali tri roky,dcéra je tiež Andrea,tie presnidávky tiež mu kupuje ale moc ich nemusí,keby si si chcela niekedy pokecať môžeš mi napísať jaeny@centrum.sk,príjemnú nôcku malému pekný sníček a zajtra krásny deň,pá
ahoj jaeny,Andrej bude mat 11mes o tyzden,papa asi uplne vsetko(samozrejme len to co smie 11mes.dieta)ovocne presnidavky velmi nemusi.Neviem ci to je aj na Slovensku(Od Hippu-baby food)ani neviem ako to mam definovat v slovencine.Tak to ma velmi rad,radsej mu davam ale jedla varene doma,ale niekedy nestiham.Andrej este sam nechodi,ale rackuje jedna radost a aj okolo stola mu to uz ide.Zubov uz mame 6 uz si ich aj sam umyva.nepochopila som co sa Tomasko sam pyta.Je to prvy vnucik?
ahoj eviska,Tomáško má práve dnes 11mesiacov,okrem kojenia papá iba polievočky a maso a ostatné ako je ovocie,presnidávky odmieta,zato váži 12.5kg a sám už asi mesiac behá,zúbky máme iba dva a ešte sa pýta čo je na chlapca dosť nezvyklé a čo Andrejko?pá
jeany:Vola sa Andrej a vcera spal v posteli.Sice sa budil,ale menej ako zvycajne a nevstavala som k nemu.Po chvilke prehadzovania sa zaspal sam.Kolko mesiacov ma Tomasko?Ja som Andreja kojila do 8 mesiaca.
eviska,určite má v postielke už málo miesta a keď spinká trošku neklidne tak sa vrtí a preto sa budí.Ako sa volá?My máme Tomáška,dcéra ho ešte kojí a zatial mu to stačí,tiež si najprv myslela že sa budí z hladu ale teraz spinká celú noc,pá
doc:vecer vypije cca 150ml mliecka,myslela som si ze je hladny tak sme skusali rozne pudinceky,krupice ale nic nepomahalo.ked sa v noci zobudi tak mu dam flasku s mliekom ale on si len par krat si cucne.
jeany:asi to vyskusame,lebo s nami v posteli spi ovela lepsie,ako keby ho v postielke nieco hryzlo.
ahoj,ja mám takého vnuka,tiež sa tak budieval až dcéra zistila že sa vlastne budí na to, že má v postielke málo miesta,teraz spí na posteli sám a budí sa iba raz za noc,ked má hlad alebo je smadný,iste sa to i vám časom zlepší,pá
nie som mamina ale ked sa zobudí čo dostane papať????????