ahojte mam mensi problem
zacnem tym, nie ze by som bola nejaka puritanka alebo co, pri bývalom som s tym problem naozaj nemala a paci sa mi to ako take zakoncenie fajky
lenze, pri terajšom partnerovi sa to jednoducho neda :/ viem zeby sa mu to tiez páčilo kebyze ejakulat prehltnem atd ale to sa neda :/ aby som vam to trosku priblizila, je to naozaj velmi cistotny chlap ale ked sa spravi to semeno ma nechutne hustu konzistenciu a taky špecificky hubovity zápach jak v satniach plavarne...nerobim si teraz srandu...som z toho trochu zufala predtym som s tym nemala problem a teraz parkrat co som sa pokúsila to prehltnúť dopadlo akurat trapne ze ma poriadne naplo
da sa s tym nieco spravit? zmena stravy hocico? :(
Prehltanie
Ahoj,
Odporučil by som určite veľa ovocia(hlavne ananás) je to zaručená vec ktorá istotne zmení chuť semena. Nemusíš to robiť ak ti to momentálne nerobí dobre. To muža iba vystraší. Skúste veľa ovocia, vylúčiť fajčenie a veci sa určite dajú do poriadku.
je to naozaj nechutné, čo chceš robiť
Vieš, kde má skončiť ejakulát?
Teraz ti nevadí, že si hltala semeno muža, s ktorým už nie si? A že teraz to chceš robiť pri druhom? Bude to posledný?
Je to také ponižujúce - kvôli nízkym chúťkam pristúpiť na niečo také.
semä asi zostane rovnakej konzistencie, ale moze sa zmenit chut a vona.
da sa to aspon skusit. muselo by sa zo stravy vylucit vyrazne aromaticke korenie (suseny/cerstvy cesnak, cili, cierne korenie...) a vseobence tazke jedla, najma tie vyrazne chemicke, priemyselne pripravene.
musel by stupnut podiel ovocia, najma ananas a jablko, surova zelenina, atd.
zaruka nie je, ale strava ovplyvnuje viac nez si myslime. ak to bude fungovat, prejavi sa to velmi skoro (den-dva).