Prehltanie

Príspevok v téme: Prehltanie
kmkm

ahojte mam mensi problem
zacnem tym, nie ze by som bola nejaka puritanka alebo co, pri bývalom som s tym problem naozaj nemala a paci sa mi to ako take zakoncenie fajky
lenze, pri terajšom partnerovi sa to jednoducho neda :/ viem zeby sa mu to tiez páčilo kebyze ejakulat prehltnem atd ale to sa neda :/ aby som vam to trosku priblizila, je to naozaj velmi cistotny chlap ale ked sa spravi to semeno ma nechutne hustu konzistenciu a taky špecificky hubovity zápach jak v satniach plavarne...nerobim si teraz srandu...som z toho trochu zufala predtym som s tym nemala problem a teraz parkrat co som sa pokúsila to prehltnúť dopadlo akurat trapne ze ma poriadne naplo
da sa s tym nieco spravit? zmena stravy hocico? :(

odvazny

blé suhlasim s tebou lebo sice aj ked som muz ale mal som partnerku ktora to nechcela robit a jaj som ju nenutil ani do oralu. Treba jednoducho respektovat co sa parnterovi paci a co sa mu hnusi. Je pravda ta ze ejakulat patri do posvy nie do hrdla.

circle

blé, fajcenie a prehltanie je bezna sexualna praktika, ktoru niekto robi a niekto nie. existuju aj omnoho perverznejsie praktiky ako tato. uvedena praktika nijako nesuvisi s tym, ci si partnera vazime alebo nie. este raz opakujem, ak sa dvaja na niecom dohodnu, co sa im paci a robia to slobodne a dobrovolne, nie je to nechutne ani ponizujuce.

blé

Zmenil by si názor, keby sa týkalo o niekoho blízkeho, na kom ti záleží, napr. o tvoju mamu? Ak to nie je ponižujúce, tak by nemal byť problém hovoriť o tom otvorene so svojimi známymi, priateľmi - o tom čo robila s cudzími mužmi pred tým, ako spoznala tvojho otca.
Je nedôstojné, že sex namiesto toho, aby spájal životy dvoch ľudí, ktorí sa rozhodli žiť bok po boku až do smrti, sa zneužíva na hľadanie neviazanej sexuálnej zábavy.
Nevidíte, aké je to ponižujúce, že niekto si vás dopraje lebo má rád sám seba a poslúži si vaším telom? Rovnako je nedôstojné, že takisto sa správate aj vy k druhým. A čo ste schopní pre hľadanie nových a nových pôžitkov urobiť. Ostal by ten váš sexuálny partner s vami, aj keby prišli ozajstné problémy a potrebovali by ste pomoc?
Ste ponorení do špiny a ešte si pochvaľujete, aké je to tam dobré. Ani netušíte, aké krásne veci by ste mohli zažiť, keby ste sa odvážili budovať skutočný vzťah založený na čistej láske. Tak by ste si vážili samých seba aj svojho životného partnera.

circle

blé,predpokladam, ze si pravdepodobne zena. ked spravi chlap oral tebe, to uz nie je nechutne a ponizujuce? ved ich nechaj na pokoji. ak s niecim obaja suhlasia, tak to nie nechutne ani ponizujuce. ze to nerobis ty, este neznamena, ze to nemozu robit ini.

creoonZA

Tak damy do toho dajte ananas muzovi po pecenom bociku a dúfam ze si pochutnate. Tvrdim ze upravou stravy dosiahnete zmenu a prekyslenie organizmu napr nedostatocnim prijmom vody sa prejavi na zapachu moču čím sa nasledne v mocovej trubici semeno ochuti neziaducim pachom. Pokial
Kolko zvas uz malo slanu chut semena alebo horkú? Porozmyslajte otom ci semenníky mozu tvorit slany ejakulat. ;)

cc

daj mu spapat ananasik a uvidis, ze sa to zlepsi. zakaz mu cibulu, cesnak, ryby a podobne veci (samozrejme len vtedy, ked to budete robit, lebo tie veci su inak velmi zdrave).

Pomoczapomoc

Určite to nieje dávno vyvrátené, na to nemusíš byť vedec aby si pochopila že sladká chuť ovocia sa prejavuje aj na semene.

creoonZA

Dávno vy vrátené - mytus o ananasoch a bananoch atd. Porad partnerovi nech poriadne závisí pitny rezim a nepije veci ako pivo a koreniste jedlá. Toto je pricina toho ze je nechutne a co sa tyka huboviteho zápachu. Nejak to predsa musi pachnut. Ani ženy nepachnu rovnako!!!